|
Македонија на Discovery 2113ta |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Јануари.2008 во 20:22 |
||
Pochnuvajki OD TEBE, ama ti ne si Makedonec...ups...
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Znaci povtorno se otide aut.........pocnavme diskusija i se pojavi astralskiot mizantrop i se rasipa diskusijata...sega ovaa sabljarkava...vrakajte se na temata
|
|||
PREDATOR
Група Регистриран: 12.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еj уништихте го халифаксот ..како лешинари се нафрлихте врз човекот...па секи има слобода на говорот ...а за 2113г- како велат русите -"Поживьом -увидем"....
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Игнорирајте кабриолети од од типот на Куглафах
Нека си ужива во свинското.. Како и да е темата беше Изменето од Vladimir88 - 05.Јануари.2008 во 20:13 |
|||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A koga makedonceto ne se smeelo sosila?
|
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vladimir....ovie site gore od nervoza se smeat ili vrtat "raspolozenie"???
Изменето од borec - 05.Јануари.2008 во 20:09 |
|||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aj pregledaj nagore kolku vakvi ima i ke ti stane jasno kolku seriozno e svatena temava
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
opusten si ti odamna , zatoa ne ja rasipuvaj diskusijata, ili zbori na temata ili molci
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Епа ако де уз разговор и по едно парче свинска кременадла сакаш ли |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kako nema da zabegame od temata koga imame " padobranci " |
|||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa gledam temava mi lici na vic zatoa i tolku se opustev
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...i pak zabegavte od temata, aloooooo, vrakajte se nazad |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Море Кабриолет..... Сакаш ли свинска кременадла |
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Prashaj go brat mi lazov...rabotava....a i sega koga ne ti se dopaga odgovorov barash da se "vratime na temata" - sto samo da go svrtam listov KE PROCHITAM OBRATNO t.e insistiranje da se ostane na ovaa tema, shupak eden.....
Mene NE mi e jasno KAKO TOA VIE DA NE ZNAETE KOJ STE?????
Ili NE VI SE DOPAGA VISTINATA pa zatoa ne se ni trudite da ja doznaete???
Moram da se nadopolnam tuka vo tvojot ZANOS - deka "edino vie ne ste se pogrchile"?????
PA NE STE SE....ZATOA STO STE SE ROMANIZIRALE!!!!
Изменето од borec - 05.Јануари.2008 во 20:06 |
|||
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |