|
ШТО СТАНА СО ВЕРОИСПОВЕД? |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Јануари.2008 во 15:32 |
izzie ме воодушевуваш на сите страни !!!
јас одамна се мислев за вакво нешто... ми ја зема идеата... порано ве читав... ама сега не се ни обидувам... затоа што овој форум е пред се за верата... а верата е работа која мене лично ме асоцира на мир,.. љубов,... подршка,... разбирање... а после тоа што секојдневно го гледам тука ама баш ич не ми личи на тоа .... не знам за вас |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ја чувам, туку ја негувам. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ti kako si ja cuvas?
|
|
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВАКА ЛИ ВЕРАТА ЌЕ ЈА НЕГУВАМЕ И ЧУВАМЕ???????????
ШТО ЗАТАИВТЕ????????????? |
|
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па се има свои граници. затоа движисе во границите на реалното. бар пред себе признај дека е така како сите други или повеќето кажуваат- пишуваат. Изменето од orlov - 05.Јануари.2008 во 10:40 |
|
|
|
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se soglasuvam!!!
|
|
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секоја вериисповед треба да се почитува се додека е во своите сопствени граници.
На оваа тема неблагодарно е да даваме мислења и судуви- нормално ако пак нема пречекорувања. Секој си ја почитува и сака својата вера и така треба. Коментари, мислења и напади се знае кога и се знае каде. Овде сме да се дружиме и понекогаш различно да гледаме. Ама само малку различно колку да може да коментираме. |
|
|
|
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ред е да се покаже толеранција.
Секој да почне од себе.
Да не биде настојчив и да не навредува.
Затоа, јас, почнувајќи од себе си, им се извинувам на сите што сум ги навредил, освен на оние на кои што сум рекол дека нема да им се извинам...
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите ние сме имале по некој лош период нели??? само тешко кој се разбудил потоа или продолжиле така или не ни се обиделе да сторат нешто за подобро да биде. и те како беше болно братче, но затоа сега следи тоа доброто, па нели после дождот доаѓа сонце?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
sard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Прилеп Статус: Офлајн Поени: 1440 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блу, пет пати го читам текстот и си мислам девојчево како да е дојдено од друг подобар свет. Те жалам што веќе имаш болно разбудување. |
|
„Треба да се биде достоен на љубовта за да се биде љубен“ - Goethe
www.pravoslavna.mk |
|
sard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Прилеп Статус: Офлајн Поени: 1440 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Калиф, Бутел, вд, благодарам... помислував на вас
Се радувам што сеуште се сеќавате на мене. Се надевам ќе можеме заедно да учиме од Бога. |
|
„Треба да се биде достоен на љубовта за да се биде љубен“ - Goethe
www.pravoslavna.mk |
|
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Садр, барем мислам дека ќе можам со некого да помуабетем . . .
Изменето од connected - 04.Јануари.2008 во 12:32 |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sard golem pozdrav, ubavo e da te vidi covek ovde povtorno
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sard Welcome back!
Iskreno mnogu me raduva sto si tuka i se nadevam deka ke imame ubavi diskusii kako nekogas. Pozdrav! |
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |