IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Електронски игри
  Активни теми Активни теми RSS - Која игра најмногу ја мразите?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која игра најмногу ја мразите?

Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
Автор
Порака Обратен редослед
dejn Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 30.Мај.2010
Статус: Офлајн
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Која игра најмногу ја мразите?
    Испратена: 30.Мај.2010 во 15:37
naj katastrofa igra e............ sto znan eve neka bidat SITE SPORTSKI IGRI + TRKANJE
Кон врв
dejn Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 30.Мај.2010
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2010 во 15:35
Originally posted by marsovec marsovec напиша:

Скоро сите освен шахот.
Ќе го стопираат детството кај најмладите а и индивидуалниот развој?
Го уништуваат слободното време ( а и останатото).

idi glej vesti ili so penzionerite na klupa vakvi muabeti u gejmerski forum treba da se BRISAT...

moes u zena park da pucas sah so OLD TIMERITE

Изменето од dejn - 30.Мај.2010 во 15:36
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 07:18
Скоро сите освен шахот.
Ќе го стопираат детството кај најмладите а и индивидуалниот развој?
Го уништуваат слободното време ( а и останатото).
Кон врв
Jovan.74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Декември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jovan.74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2010 во 15:36
Originally posted by vlad0 vlad0 напиша:

јас најмногу ја мразам NFS shift другите игри од таа серија ги сакам

од NSF најдобра е Most Wanted другите се многу глупи, особено Underground и Shift...
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2009 во 18:14
јас најмногу ја мразам NFS shift
другите игри од таа серија ги сакам
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2009 во 22:45
Значи најмногу има што ја мразат World Of Warcraft
Кон врв
Jovan.74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Декември.2009
Поени: 557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jovan.74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2009 во 19:45
wow
Кон врв
10101 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Април.2009
Локација: Jamaica
Поени: 963
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 10101 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2009 во 03:01
wow
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2009 во 05:07
Flight simulator

dremes pred monitor kako debil

Site trkacki osven NFS-serija
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
conneR Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Август.2009
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај conneR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2009 во 00:43
Ја мразам WOW
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2009 во 15:56
дефинитивно сите игри на Warcraft, најдебилно нешто на свет
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Gravedigger Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2008
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gravedigger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2009 во 14:08
Originally posted by HI)H( HI)H( напиша:

Кантер страјк,и сите пукачки игри

А какви сакаш, тетрис? среќа

Игри што најмногу ги мразам се сите масивни онлајн игри као WoW, Metin 2, Cabal... Од тие игри ќе заборавиш да живееш нормално и цел ден ќе си пред компјутер ко ненормални, ќе тепаш крипови на варкрафт, односно волци, мечки на Метин 2...

Фала богу не ме привлекуват такви игри, пробав да ја играм Метин, качив 37lvl со помош на еден другар уште на вториот ден и ја оставив. Глупа е, нема ништо интересно...трепкање
Кон врв
HI)H( Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јуни.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај HI)H( Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2009 во 12:11
Кантер страјк,и сите пукачки игри
1 Година верен форумџија
Кон врв
DRIFT MASTER Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2009
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DRIFT MASTER Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2009 во 14:31
ja ic ne sakam pukacki igri ili strategija mnogu sakam trkacki igri koi ti go krevaat adrenalinot.I AM ADRENALINE JUNKIE.
DRIFT
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.