|
Косово сака да се спои со Албанија? |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Август.2011 во 06:21 |
|
По голема подржака за Велика Албанија од политичар што ја води Македонија досега не бев читал.......
човек да се запраша :што прави овој во Македонија кога се чувствува Албанец и му е мило тоа што се случува во Косово
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozhebi na nikomu nishto ama kako trgnala rabotava vo koj pravec se dvizhi na nekomu/i mozhe i seshto., .,
ima edna narodna nikokash nemoj da kazhesh nikogash Изменето од pajser - 03.Мај.2011 во 13:04 |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa i da te zabole nikomu nisto |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...bash i me zabole ,...ako se spojat!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NIE SME 1 |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е па компарацијата не ти е баш и некоја компарација. Американци покрај Англичаните се и Арапи, црнци и Кинези, па потоа Порториканци, Мексиканци, па имаш и Македонци, Албанци и многу, многу други други кои сега живеата таму. Сите тие се Американци, нели? Туку, ако има некоја разлика меѓу Косовар и Албанец, ќе мора да се дефинира малку посликовито. На пример културолошки степен на развиток, образованост, племенска поделеност (тоски-геги) верска припадност(католици-муслимани-православни), па Илири, Келти.....автохтони или османилска предходница од Кавказ.... и така во недоглед. |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa e isto kako amerikanec i anglicanec Изменето од aLbaneso - 02.Мај.2011 во 13:43 |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Албанија и Косово со олеснување при преминување на границата
Министрите за внатрешни работи на Албанија и Косово, Бујар Нишани и Бајрам Реџепи, потпишаа договор за олеснување при преминување на границата меѓу двете држави.
Ова е прв договор на Приштина за слободно минување на границата со држави кои ја признаа косовската независност.
Со потпишување на договорот се обезбедени услови граѓаните на Албанија и Косово да ја минуваат границата без контрола, како што е случај во државите од Шенген-зоната.
Реџепи наведе дека тоа е потврда за добрата меѓудржавна соработка во областа на слобода на движење и со примената на договорот ќе се зголеми бројот на лица кои особено во летната сезона, од Косово ќе патуваат во Албанија и обратно.
Имало граница помеѓу овие две држави .Тоа навистина ме изненада.
Уствари некој може ли да ми каже каква е разликата меѓу албанец и косовар ?
|
||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се сложѓувам..Правилно, да ги посматраш работите четири-димезијално.
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
stole
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За кого како. И Бугарското не вредеше, ама...
|
||
Дали човекот е создаден од Господ, или Господ е измислен од човекот??
Можеби и двајцата ги создал ѓаволот! |
||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СРПСКО државјанство...навистина многу вреди!
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Интересот е ДРЖАВЈАНСТВО...
|
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оди сега во Белград види колку кинези земаат за жени србинки.Не дека имам нешто против жолтите ама....се е интерес.
|
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Постои и брак без љубов туку од интерес (политички). |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |