|
Искреност во сексот |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Декември.2014 во 11:12 |
ako ne si iskren za svoite cuvstva i emocii nema dobar seks
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу нормално, нема да молчам ако нешто не ми е убаво.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма кога не умее да почувствува,вреди да се прежали еден скршен молив за да се прикажат работите во вистинската слика. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu e tesko koga treba da vmetnes zborovi tamu kade sto ne treba da se zbori i treba da se cuvstvuva .... Molivot za crtanje mnogu brzo se krsi koga na nekogo ke treba da mu nacrtas zatoa sto ne umee da te pocuvstvuva ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па нели е подобро удар во машкоста...отколку секс без задоволство пто повеќе наликува на обврска
со разговор може да се реши се...дури и да се поместат некои граници во сексот |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auuuuu sto ubava tema a vekje frlena u "mrtvi" ....
Ajde vaka ....
Site nie neli tuka sme iskreni ama sto se slucuva koga se naogjate "lice vo lice" so licnosta koja vi znaci a nekoi raboti ne vi se dopagjaat i sakate da gi popravite ... kako ke go napravite toa bez da ja povredite "suetata" na partnerot ?
Udar vo "maskosta" znae da boli najmnogu ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Bloody Marry*
Нов член Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e najbitna
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
apsolutna iskrenost, inaku imam slushano za nekoi shto chestopati glumele i sega ne znaat kako da gi ispravat rabotite.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa normalno bre,sigurno nema da kjutam i da trpam ako neshto ne mi se dopagja, pa treba ubavo da ni bide na dvajcata, ne samo na nego
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, сакам отвореност и разбирање. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja i zboram najbezobrazno sto znam i umeam...vaka ke ti praam, onaka ke ti praam...i ona uplav !...ama ja ne se plasi, ne se boj...
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moram da priznaam deka za ova apsolutno se slozuvam so tebe ..... zatoa dodeka ne se naide na takva perfekcija - kazete si sto sakate, kako sakate i sto vi treba
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...yeah...you talk the talk, but honey do you walk the walk...? ...retko ima luge sto se pogoduvaat da chitaat pri samiot akt na seks, bez zborovi mislam so oset golem i darba, ama ima mislam bukvalno da se chitash so nekoja so pogled i misli za sto treba i kako sledi, e toa se vika majstorka partija ili uhodanost do perfekcija...:) |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ја цитирам Саманта од Сексот и Градот: You don't talk sex, you do sex. Ако во главно убаво се сложуваме во сексот, за некои финеси , желби, потреби, можам да ги кажам. Инаку, не вреди, барем тоа било моето искуство. |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |