|
КОЈ ИНСПИРИРАЛ-ЃАВОЛОТ ИЛИ БОГ? |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | ||||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Април.2008 во 15:37 |
|||
Najgolemiot uspeh na gavolot e sto uspeal da gi ubedi drugite deka ne postoi!!!!!
|
||||
ivan_grozni
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Локација: Western Sahara Статус: Офлајн Поени: 267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a bsolutno ... i se slozuvam so lolita koga veli deka e neodredena ... i jas isto ... i istoto bi go izbral kako i ona .... bidejci , pomedju zabrani i nametnati , da recam resenija , sepak izbiram sloboda na mislite
|
||||
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Temava e mrak.
|
||||
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Лолита, имаш заостанато назад во времето, јас зборував за минато време, напротив, АЦЕЛЕРА не ја навредувам, зборувам за АЦЕЛЕРА од претходно, сега АЦЕЛЕРА гледа поинаку на работите, не гледа онака заслепено како тебе. Според она што го направив поцрно во твојот коментар, се гледа како работиш, со ЗЕЗНУВАЊЕ на модераторите! Баш некоја добра тактика на работа, Христијанска, добродушна, алал да ти е на тактиката. ЕвАнгелос и Аџија не се тука поради тоа што веќе неможе да ја употребуваат тактиката која ти ја употребуваш, ЗЕЗНУВАЊЕ! Одиш со инает со модератори, па и админи па и се смееш на тоа. Изменето од vd - 02.Јануари.2008 во 15:09 |
||||
Lolita
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ne panici VD, i mojot post bese izbrisan, ama go postirav pak istiot post vo 3 poslle polnokj. Bidejki nemase objasnuvanje zosto e izbrisan, pretpostaviv deka e toa zaradi nekoi sitni navredi koi mi se ispustija zatoa sto bev mnogu iznervirana. Zatoa i sega go editiram postov, za da ne mi bide izbrisan pak.
Isto taka napraviv back up i od drugiot post sto mi go izbrisa vo koj se sodrzi i tvojot post, taka da eve ti go odgovorot.
Ako objasnuvanjata na Ev za tebe bea "nisto" ti ke gi ignorirase, i nego i negovite komentari. No stom zborot "EvAngelos" ti e vo sekoj vtor post, toa znaci deka tie za tebe se ATOMSKA BOMBA
Ne mi trebaat informacii od vtora raka. Imav moznost licno da vidam i da se uveram koi se lugje tuka, a koi nelugje.
Sekako, milo mi e sto prizna deka ne znaes i kako sto rekov dokolku priznaes deka ne znaes i ako prasas ke ti bide odgovoreno. poveli:
Velis deka ACELERA mu bila marionetka na EvAngelos i deka vi gi brisela vasite "kontraargumenti", no jas tuka go gledam tokmu sprotivnoto. Изменето од Lolita - 02.Јануари.2008 во 15:21 |
||||
Your sweetest nightmare
|
||||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Зарем ова ќе се толерира? Мојот одговор на овој коментар е избришан, овој стои . . . . ! Лолита, Каде е тој Библиски цитат? Изменето од ACELERA - 02.Јануари.2008 во 13:16 |
||||
Lolita
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Zaludno si se ohrabruvate vo zabludata. Ponizete ja gordosta, priznajte deka ne znaete, prasajte i mozebi nekoj ke vi objasni. Jas si go prasav EvAngelos i si dobiv uste eden dvojno pogolem mail od toj sto go napisav tuka. Steta sto ovoj pat strogo mi zabrani da gi "frlam biserite pred svinjite" (bez licna navreda, ova e citat od biblijata).
Jas ne sum ni vernicka, ni ateistka, neodredena sum i si imam svoi svakanja za zivotot. no koga bi morala da biram megju muslimanka i hristijanka, definitivno bi se odlucila za hristijanka. Изменето од ACELERA - 02.Јануари.2008 во 13:15 |
||||
Your sweetest nightmare
|
||||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
/
Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 04:15 |
||||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Како ти изгледа сега откако го прочита напишаното од EvAngelos (пратено од друг) ? |
||||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
/
Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 04:15 |
||||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не се измачувам воопшто, кажувањето на вистината е многу убаво задоволство, побивањето на секакви Христијански мисионери уште подобро, навистина ова е лесно за мене, многу лесно, ова иншАлах ќе биде мојот живот, во иднина со поголеми активности од коментирање на форумов. Библијата делумно е ѓаволска книга, секако, но нема да бидам директен со отварање на таква тема, ете, и во оваа, вие го сваќате тоа, дека во Библијата навистина има ѓаволски инспирации.
Брате, ЕвАнгелос и другите квази Христијански паметњаци неколку пати имаат добивано понуди за разговор во живо, но ништо од тоа. Секогаш следат криења по форуми, па бегаат по други форуми (аџија на Анималс Ленд форумот ). Изменето од ACELERA - 01.Јануари.2008 во 13:59 |
||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ВД, зошто се измачуваш?
Биди подиректен и отвори тема БИБЛИЈАТА-ЃАВОЛСКА КНИГА; НЕКА ИСЛАМОТ БИДЕ ВАШ ИЗБОР, КАКО ШТО Е МОЈ.
|
||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Дефинитивно ѓаволска инспирација која е една од многуте кои ги има во Библијата, која се обиде ЕвАнгелос да ја замачка и да ја направе не толку ѓаволска (само малку) но без успех.
|
||||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Но исто така, околу казната, сметај дека се работи за буквално сечење на раката на жената, затоа што добро погледни , вели и нека не ја сожалува твоето око. Што би сожалувало окото ако не станува збор за буквално казна со сечење рака? |
||||
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |