|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика | страница 123 26> |
Автор | |
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Април.2014 во 23:19 |
ljubomorata e bolest koja se prelezuva za vreme na adolescencija
inaku preminuva vo opsesivnost i posesivnost...koga ke gi svaris site doblesti i mani na licnosta so ja sakas e toa veke se vika gordost... |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,i,,,znachi ,,,,,,vaka ,,kazhano i pomisleno ,,,naveduva samo na edna pomisla ,,
,,,znachi zboruvame bez ljubomora ,a ljubov,,, ,,,eeeeeeeeeee,,,e toash ajmo site ,,vo ,,svingeri,,, /,,,pa koja trudna ,,koja dopola ,,koja chetrvrt,,i se taka ,,do nekoja so gumica vo dzhebot,,/ ,,,,,tiki ko vo vicot ,,,ako e gola ,,,od kade ke ja izvadi gumicata,, ,,,ih sho ti bil choek ,,,,i sho mu tekna na fiks da izmisluva nekoi teorii,,, Изменето од pajser - 03.Април.2014 во 14:33 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас го избришав...
тоа е љубомора во „определени количества“, или „здрава љубомора“, нешто во смисла невестата е „малку трудна“... се сложувам и дека љубомората има повеќе врска со стравот одошто со љубовта. точно во центар, како Васко Ефтов. Изменето од LiDivio - 03.Април.2014 во 13:05 |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam jas ama nema da mudruvam...
mi se bendisa "vrvot" - "delumno ljubomorni" ... ama nekoj go izbrisha - shteta... inaku zborot ljubo- mora >>> "mora" e golema...ili delumna... eh, choek!!! Изменето од viktorija123 - 03.Април.2014 во 12:46 |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубомора доаѓа од љубов. И за ова немам помудро објаснување. |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od shto/kade proizleguva ljubomorata,Анастеа ?
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,mha ,,,ljubomora,,,ljubov,,, ,,,ova mi mirisa na triangl,,, ,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
viktorija123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo kazha - ljubov si e ljubov, nema potreba od mudruvanja...
a ljubomorata si e ljubomora....
Изменето од viktorija123 - 03.Април.2014 во 00:41 |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас знам (личен став) дека љубов е и кога има и кога нема љубомора. Едноставно сите сме различни луѓе, различни карактери, различни темпераменти... па различно реагираме. А љубов си е љубов. Немам друго (помудро) објаснување. |
|
viktorija123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas za sekoj sluchaj da odgovoram na temata....
ne sum ljubomorna - dali toa znachi deka ne ljubam??
Изменето од viktorija123 - 03.Април.2014 во 00:32 |
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не Вики, не мислев ништо лично твое... еве подобро да кажам - личен став. Само се пошегував малку. Тоа дека сум ви љубоморна оти си пишувате офтопици, а јас не смеам |
|
viktorija123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne tvrdam nishto... znachi nikogash ne dokazhuvam...
mislam deka bev jasna... okolu uvidot... nishto lichno |
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај по некој офтопик не е страшно. Ама понекогаш знаете и да далдисате (што би рекле струмичани), па ве преместив на несериозната тема... Туку сакав Вики да ја прашам, дали има доказ за ваквото тврдење? Или да го сметаме само за личен увид?
|
|
Внеси реплика | страница 123 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |