|
Sto vi znacat nickovite?! |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Јануари.2013 во 22:49 |
eheeeee taka mi dojde. odamna bese toa..zivot..zivo ...vivi
Изменето од vivi1 - 24.Јануари.2013 во 22:49 |
|
vivi
|
|
kiko555
Група Регистриран: 10.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ко влегов на CS 1.5 прв пат имасе еден МИЛК ИС БЕСТ па јас да не се мачам се потпишав M1Lk1S0 :D тоа е мојата кусе биографија за мојот сладок Nick :D едно ме мачи тоа што касно го дознав форумов :D:D a cs igram edno 5-4 godini a na cs_maps edno 3 godini :D
|
|
Дури дојдеш на ред сите правила ќе се променат Т.Е никогаш нема да стасаш на ред xD
|
|
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene 10101 bas nisto ne mi znaci, a na online igri se potpisuvam bravo6 po Captain Price od Call of Duty 4.
|
|
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|
DzankY
Нов член Регистриран: 03.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојоф ник нема веза Ни се дрогирам, ниту пушам...
Коа првпат отидов у мојана нова населба, ме нарекоа Дилер (и до ден денес така ме викаат), али... Едно девојче и се одвали Џанки и сеа пола ме викаат дилер, пола џанки Си решив да пишам специфично, неграматичко име... и ми текна: DzankY |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така си ми е иминьето на мене Емил
|
|
piroman
Нов член Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa jas kako mal ja imam zapaleno kukata i toa so benzin,
gledav eden film kako eden pali kuka pa probav i jas napraviv steta 20.000 iljadi evra pa taka resiv da se potpisuvam P1r()MaN za da ne me tepat doma kazav oti ke se obesam i taka pomina.dobar nick a? |
|
KAPETAN
Нов член Регистриран: 21.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ja pred 6-7 godini otidovme da igrame cs lan, i sednav ja na pc i imase pred mene so igral nekoj potpisan kapetan patnik, i ja igrav so toj nik, posle go smeniv KAPETAN RATNIK,pa posle pravev kombinacii nekoj K@PETAN R@TNIK i mn mi bese dolgo i si go staiv K@PETAN i posle konecno resenie K@PETA@N i mn jaki storii imate za nikovite :D haha se iznasmeav na nekoi =] pozz do site
|
|
KAPETAN
Нов член Регистриран: 21.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
AleX_VeleS
Нов член Регистриран: 05.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nick:GAME K!NG и ми значи ИГРА КРАЛОТ xD
|
|
Dandleto
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prviot nick mi beshe Ahaa pa si rekof daj da smenam i napishaf samo I Love i mizhechki pochnaf da chkrapam i se pogodi Dandleto i taka nickot mi ostana Dandleto :D
|
|
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojot znaci-Levski Sofia Futbol Club
|
|
terminator4e
Група Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej anakin e od StarWars ne jadi mn lol plus Potpisot
"SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas." lol |
|
(•̮̮̃•̃)iF u c@n'т r3@d thi3 тh3n y0u'r3 n00b(•̮̮̃•̃)
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
porano stalno vikav
a na kino kje odime??? pa ostana a na kin |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
terminator4e
Група Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
terminator4e - бев опседнат со терминатор филмот и то е то
h4x0r - значи хакер на l33t јазик xD Live! - шо знам шо значи лолз |
|
(•̮̮̃•̃)iF u c@n'т r3@d thi3 тh3n y0u'r3 n00b(•̮̮̃•̃)
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |