![]() |
|
Kолку се разочарале во Вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 14> |
Автор | |
janeppmk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 04.Ноември.2011 во 16:01 |
Сите до еден
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekogash pristapuvam so razbiranje, no ne mozeme sekogash da bideme zadovolni od sebe. Ima momenti koga kje se razocharame, no ne treba da ne turne sekoe malo razocharuvanje :)
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Nema da se razocaras sebesi dokolku si i pristapuvas so razbiranje na sekoja tvoja postapka
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Mene voopshto ne mi e vazno kolku se razocharale. Lugjeto shto se okolu mene se minlivi. Sekoe utro stanuvam so nadez deka nema da se razocharam sebesi. |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
razocaruvanja = ocekuvanja
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Веќе и не ми е битно... колку што не им е битно дека јас сум се разочарала од некого. Разочарувањата немаат што да прават со личноста како таква, разочарувањата се одраз на нашите неисполнети очекувања. Никој не е совршен, јбг
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ne znam kolku...a sigurno gi ima...poveketo sakaat da crtaat tugji patista ne grizejki se za svoite..
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Никогаш,ама буквално никогаш намерно не сакам да ги разочарувам луѓето околу мене,ама секој што се обидел да ми наштети на некој начин...го решавам без око да ми трепне.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Да си жив/а и здрав/а ![]() |
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Мислам дека темава е колку се разочарале во Вас?
Многу, па сега што да правам. Иако искрено мислам дека се разочарале зошто имале погрешна перцепција и погрешно ме доживувале ![]() |
|
![]() |
|
Не ми е важна бројката... само знам дека вчера столчив една личност која некогаш ми беше се.
|
|
![]() |
|
ANTEROS ![]() Група ![]() Seeker Регистриран: 06.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Веројатно има и такви, кои се разочарале...ех, да ја прашам мајка ми прва ќе каже дека - Какво што неќев дете, такво ми се падна
![]() Ама сепак најмногу ми е жал кога јас сам се разочарувам од моите постапки. |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
не можеш да се разочараш од човек коjто е последователен во сето што прави, чувствува и мисли.
таков човек не може да те предаде. ![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Vo red zbunet. Ke ja imam predvid tvojata zabeleska.
Inaku do site clenovi: molime bez navredi, javni prepukuvanja....I ne nasednuvajte na provokacii.... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |