|
Начини на препишување |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | |
Moona
Нов член Регистриран: 15.Јануари.2018 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Јануари.2018 во 22:41 |
Отсекогаш сум препишувала дури и да немам некоја посебна потреба од тоа
Во основно со другарка за тест физика имавме 36 ливчиња за препишување (уште чувам дел од нив). Имавме листови со формули теорија и целосно решени задачи. Еднаш ставив лист со формули во пенкалото Имам прееемногу искуства со препишување и никогаш не ме фатиле. Многу добар совет за препишување е да седнете во прва клупа. Наставниците и професорите најмалку обрнуваат внимание на децата во прва клупа. |
|
ace558
Нов член Регистриран: 03.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum prepisuval i nemam namera
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Богами Блу, на овој по мерка му е изреката Како не го мрзело само толку да се мота и лепи, место да научи за тоа време... Плус и депилација си направил со тоа фластерите: “љубавни тепих“ на штрафти |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шефице како беше онаа старата „Теле може да научи, вол НЕ“ ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е баш за во образование ама... Се модернизираа препишувачите Не можам да се начудам - да препишуваш на тестови за возачка На 53 години??? Платил 500 евра со камера и мобилен да положи за возачка |
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednas samo edna probav i mi uspea, formuli po hemija
napisani na mali livcinja i na podlaktica zalepeni
|
|
cirkon1
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.ebay.com/itm/Invisible-Bluetooth-Bug-Spy-Earphone-Wireless-Earpiece-/110710646352#ht_8861wt_905
го изнајмувам ова пишете порака или на schwarzmarkt_1@hotmail.com |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
малер сум јас за ова,еднаш дали ми успеало...за ова треба да си роден талент ,а не ко јас
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ретко препишувам, вообичаено со една група си се договараме да си кажуваме и тоа секогаш ни успева.препишувам само кога тоа е стварно неопходно, и никогаш не ме фатиле, дури и кога сум била у прва клупа
најчесто го користам наједноставниот начин, тоа што ми треба ќе си го напишам на мали ливчиња, и ги ставам под клупа, во џеб, под сукња... |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колешка на цимерката ми бивша оди на колоквиум со кратка сукшичка и целата излепена со ливчиња под сукшичката... за да си ѕирне во личињата цело време ги прекрстувала нозете, те едната- те другата, асистентот (додуше згоден, убав... ) ја приметил и во неможност да и рече: крени ја сукњата за да види дали има ливчиња и рекол: Колешке таа работа се бања, а не се луфтира!
Од страм јадна си го поништила колоквиумот и излегла |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa dobro be?...vie sakate i neshto drugo da vi vleze u glava ili samo toa,...kako da gi zaobikoluva te ,..rabotite ....vo zivotot!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imav edna drugarka na fakultet se otepuvase od prepisuvanje.........cela bese livcinja naredena od onie smalenite skros........i sekogas uspevase....ama toa samo ona bese talent...a jas luzer em nemam livce em celo vreme se vrtev levo desno nakaj asistentite da vidam dali me gledat i dali mislat deka prepisuvam...i na kraj jas sumljiva
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неизводливо и доста коплицирано е ова според мене. Можеби е корисно на факултет доколку се полага во амфитеатар или пак голема сала и да се смести студентот во последните места што подалеку од катердата.
Но квака 22 во случајов е што се треба да ти е напишано во предходно спремни листови,кои листови треба да ги осветлиш за да излезат решенијата или одговорите и потоа да ги препишуваш во тетратката испита...абе нема шанси тоа да го направи човек,добрите стари ливчиња се незаменливи.
Плус секоја фотокопирница има зум и тоа ја олеснува работата многу,цели лекции може да се сместат на многу мал формат на лист
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа велам дека денеска научив нешто ново, со начините на препишување. Замисли да не знаев дека овој “фломастер-ламба“ има друга задача.
Алал вера за написот, ке го препрочитам неколку пати да не испуштам нешто |
|
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |