|
Пејте ја песната |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | |
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Ноември.2013 во 14:54 |
Srcata polni
A utroto dzvoni So ljuboven zvuk Eden za drug I kako praznik Sekoj pocnuvaše den Bakneži pregratki Oci nasmeani Pomniš li se što imavme? Premnogu srekja Za da ni potrae |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Адреса не знам ни број, каде си ти
а јас сум сеуште твој, каде си Љубов ме гризе, малечка вака заборавен откачен, отфрлен живеам од спомени. |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти си немир што ме тера да се примислам,
да верувам во љубовта... |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Projde mnogu vreme
Sam spijam, a me galat kopnezi. Uste te sakam tebe, ti si del od site moi molitvi. |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали е доцна нешто да сменам?
Кому да кажам, без тебе не можам? Светот да сакаш би ти го купил, грешев што грешев, само Бог би ме искупил. Изменето од sanja-a - 21.Јуни.2010 во 22:47 |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Tanjuska
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Још увијек сањам да смо заједно
ко некад давно ти и ја ај јутро свеки пут ми поквари.... |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Otkad te nema, nema ni pola mene
Jer sve u meni od toga dana vene Pa budan sanjam da snovi duže traju U svakoj priči samo ti si mi na kraju. Ti si početak i kraj, ti si tama i sjaj Svaku mi nadu dijeliš po pola Daješ mi mrvice sa svoga stola I znam, bez tebe ostat ću sam. |
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tose Proeski - Jos uvijek sanjam da smo zajedno
Još uvijek sanjam da smo zajedno K`o nekad davno ti i ja Al` jutro svaki put mi pokvari Tu slatku prevaru iz sna. Još uvijek sajam da smo zajedno I da je sve k`o prvi put Al` jutro nosi golu istinu Da sve je bilo uzalud. |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gromovi na dusha
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Perfekt BoI
Нов член Регистриран: 29.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Те сакам јас...тајно мооојаааа
Зошто такаааа, ти ми наааправииии Тосе Р.И.П голем цовек!!!! Нема да се роди ноф како тебе |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темно е тајно моја
А во душа светат фенери Се што имав заложив Да ти пеам под пенџери..... |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dojdov pak, tajno moja
zvezda prakam da te povika
nisto ne e smeneto
suska molika....
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se bar mogu probuditi, u svijetu ljubavi. Bez starih drugova, i ovih nakaza, što su me stalno pratile. Da te bar mogu poljubiti, bez loših sjećanja, na hladna proljeća, na slike stradanja što se baš na nas zalijepe. Jer moj je život igra bez granica, umorna priča, trganje stranica, na kojim ništa ne piše. Jer moj je život vječito padanje, kad zbrojim poraze ništa ne ostane. Samo još vučem navike, i sve na tome ostane. Da te bar mogu probuditi, kavu ti skuhati, u krevet donijeti pa te poljubiti. Al' toga nema i ne postoji Da se bar mogu zaljubiti, u malu seljanku, na nekom proplanku, gore u svemiru, tako da dolje ne vidim. |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќна ли си ти, сега кога носиш злато или несреќна...
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |