|
Филозофски љубовни изреки |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Октомври.2015 во 00:17 |
Душко Радовиќ:
Изменето од ZeZnAtA - 27.Октомври.2015 во 00:18 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра оваа. |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта е како песочен часовник: кога срцето се полни, мозокот се празни !
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова ептен ми се допадна: "Не ја сакаш жената затоа што е убава, таа е убава затоа што ја сакаш!!"
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахаха. ова ако е филозофска љубовна изрека јас незнам... Кој ја кажал? Сека, Стоја? Или некоја друга турбофолкерка? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.Lubovta sekogas e pocetok na znaenjeto, kako sto e ognot pocetok na svetlinata;
2.Jazikot na ljubovata e vo ocite; 3.Vistinskata ljubov e kako igla vo seno - ke oslepes barajki ja,a koga ke ja najdes ke bides slep za da ja vidis; |
|
fros
Група Регистриран: 26.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubis nju na metar od mene..Gledam kako se topi ko led...Hajde mala,kazi mi hvala....JA SAM GA NAUCILA SVE...
|
|
Do not play with the viper
|
|
fros
Група Регистриран: 26.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta e cuvstvo koe ne sekogo moze da go ispolni,nego samo onie koi znaat iskreno da se nosat so toa cuvstvo...
|
|
Do not play with the viper
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" Подобро да веруваш и да бидеш разочаран, и да ја одболуваш таа доверба и тоа разочарување, отколку да се сомневаш во нечие срце, кое, ако си му верувал, би било благословено со вистинска верба. "
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта е само збор се додека не сретнеш некого што ке му го даде вистинското значење!!!
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dajmi da ti dadam......
|
|
alexa
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Љубовта е поголема од човекот, а сепак мора да ја собере во неговото срце.„
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dash ne dash ............opet ovenesh
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На улица сретнав еден многу сиромашен млад човек... кој беше вљубен. Шапката му беше стара, палтото износено,...... вода му влегуваше во чевлите.... а ѕвездите во душата....
.... |
|
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |