|
Љубовта и телесната инвалидност |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Јули.2009 во 19:50 |
........ ...... само ќе искоментирам дека ми е мило, што сеуште постојат луѓе што го ценат внатрешното, а не надворешното нешто !!! |
|
red mari
Нов член Регистриран: 14.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja citam temava i se cudam,znam deka e cudno,invalid so zdrav covek ama ima i takvi slucai sto i mi e milo.Jas sum invalidno lice i imam soprug koj e zdrav,i imame zdrava prava kerkicka,i me ima prifateno takva kako sto sum i sme srekni zaedno,sredinata na toa se cudi kako moze kako i vie,ama jas toa go vikam ljubov.I vo nasata vrska se mesaa za da se razdelime,za da ne bideme zaedno,megutoa eve nie veke 9 god sme zaedno,i nisto ne se promenilo vo nasata ljubov a nitu vo brakot.I funkcionirame normalno kako site.
|
|
CvetCence26
Нов член Регистриран: 13.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер е темава БРАВО!
|
|
CvetCence26
Нов член Регистриран: 13.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со овој наш балкански менталитет тешко дека ке успее таа врска, ко прво ние живееме за народ не за себе и одма ќе пречи мислењето од друштвото ,ко второ родителите нема да дозволат на една здрава особа да биде со лице со инвалидска количка што е нормално секој родител си посакува се најдобро за неговото дете ,така ние македонците посебно сеуште немаме Желудник за овие работи .
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како не сум ја видела порано темава
Незнам дали до толку интимно би се зближила со таа личност... а доколку на мојот дечко(не дај боже) или сопруг му се случи нешто не би го напуштила.. неговата душа и срце остануваат исти.. а што ќе мислат другите не ме интересира |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dali ima novi razmisluvanja na ovaa tema..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imas pravo....... no sepak mislam deka ne bi go napravil toa>>>>>....... ti si znaes golem si.......... |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako se odnesuvase na mene eve ke ti odgovoram
toa e silom prilike znaci?????ne sum go zapoznala jas takov i ne sum vletala jas vo vrska svesno?????znaci toa se desilo bozja rabota???nesreken slucaj????? na sekogo moze da mu se desi??? pa i na mene neli zarem treba da me ostavi partnerot....................... jas mislam ne??? i jas ne bi go napravila toa mislam da si go napustam partnerot >>>>>>>>>>>>>????????.................
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЗАТОА СМЕ РАЗЛИЧНИ!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а, да поставам подпрашање.....
имате врска или сте во брак...што би направиле кога вашиот партнер има несреќа и мора да остане во количка? ...што тогаш?...
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be ajde iskrenost nema tuka ??????tesko deka nekoj bi vletal vo vrska so nekoj sto e vo invalidska kolicka?????
pa nie ziveeme tuka vo makedonija i so predrasudi sme site????prvo kako ke kazam doma???pa kako ke kazam na drugarkite???pa kade ke setame???pa milion prasanja ke ostanat ne odgovoreni...........................
za prijatel i drugar da ama za vrska mislam ne????ama ne tvrdam?????
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma nemoj zboruvame za iskrenost taka e pa aj.........ajde iskreno.........................
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene na pr.ne me privlekuvaat maskite nikogas samo estetski,pa ako bi sretnala nekoj so koj bi mozela da zboram 5-6h bez da mi se smaci,veruvam deka ke mi se dopadne.
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да. Битно е како се носи самиот со тоа што е во количка. Ако е како еден мој познаник, полн со живот, енергија и оптимист, зошто да не?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |