![]() |
|
Koj политичар/политичарка би легнале? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 12> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 29.Април.2013 во 00:07 |
![]() ...ministerkata nivna za sport.
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
paracetamol ![]() Група ![]() Регистриран: 11.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 71 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
silvana boneva
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Веснето Бендевска би ја легнал . Таа беше што и се виде тангата во собранието . Ама вчера нешто ми ја повредивте и ќе мора одма да се телепортирам кај неја да ја лечам
И министерката Бети Канческа- Миневска ми се допаѓа |
|
![]() |
|
Domakinka50 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 01.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 42 |
politicarite najveke sakaat sex !
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
па не сите пратат политиката со намера да и го бапнат на некој/а
![]() |
|
![]() |
|
Domakinka50 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 01.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Ima mnogu ubavi politicari i politicarki tolku li ne ve interesiraat
Jas se izjasniv so koi i kako bi imala sex ![]() |
|
![]() |
|
mig 21 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Јас сепак би легнал некоја од нивните секретарки, верувам дека се поатрактивни :D
|
|
Fly to the sky
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
ЈА само овде ти се слагам со тебе... и камшик и хебла и продолжен кабел за на трофазна ќе ти донесам за политичарите.... можиш после и сите да ги легниш ако сакаш....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
So Ivo Kotevski bi imala sex , a Radmila Sekerinska i Ermira Mexmeti
bi gi vrzala kako kucki dvete i so kamsikot po niv |
|
![]() |
|
Nemirko ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Октомври.2012 Статус: Офлајн Поени: 9 |
КОСАНА НИКОЛИЌ-МАЗНЕВА и ЕРМИРА МЕХМЕТИ и двете со камшици во рацете
![]() |
|
![]() |
|
guri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2012 Статус: Офлајн Поени: 130 |
mashalla, mashalla, ova e dobra 'spikerka' garant! Vidi i gi poziciite na prstite, siguren sum deka obozava da drzi 'mikrofon'
![]() |
|
![]() |
|
Весна Бендевска ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |