![]() |
|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 29> |
Автор | ||
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 23.Февруари.2011 во 16:05 |
|
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
,,,,''metakot''prostuva
![]() ...jas.... ne! ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
|
Неверство не постои, време е да се порасни и да се разбери дека никој не му е газда на некој друг.Ваквото размислување и однесување е спротивно на љубов.Во љубов, нема стопанисвање, нема специјални врски.
Психијатриската индустрија се крепи на институцијата брак. Изменето од DragancoLeskoec - 23.Февруари.2011 во 02:53 |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Не би си опростил ни себеси...
![]() ![]() Шо барам со некоја ако не ја сакам и ако разбркувам наоколу... а и шо бара таа со мене ако е со ниет да се брка со други... Абе дајте мајко му стварно... ми нема смисла... да простам на некоја што не ме сака ![]() Прво го изигрува твоето поверење , те прави будала на батерии , ти сади рогови и на крајот завршува со ИЗВИНИ! Не бе душички.... в топ и на Марс во такви моменти... Ако се случило еднаш , ќе се случи повторно... Безразлика... пијанство, момент на слабост или што било.... шо треба, јас да изигравам нејзино супер его и да ја контролирам? Па ако не можи да си воспостави самоконтрола и да одолее на моментални провокации тогаш таа е испод НИВО! и така... |
||
![]() |
||
N.Nikolina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 118 |
|
Не знам дали би опростила,се зависи од ситуацијата...
Но,неверувам дека секој секого изневерува!
|
||
Лудилото може да се нарече сон на оној што е буден.
|
||
![]() |
||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
|
site velitme(te) ...ne bi prostil/a...a povekjeto od nas(vas) ziveat so godini so partnnerite,koi vekje nisto ne ni(vi) znacat (zatoa sto ziveeme(te) so niv samo zaradi deca
![]() ![]() ![]() |
||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
||
![]() |
||
N.Nikolina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 118 |
|
бурно минато
![]() ![]() |
||
Лудилото може да се нарече сон на оној што е буден.
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
секој? па дури по стотици и илјадници?? ![]() |
||
![]() |
||
neznaenje ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 17 |
|
секои кои се во врска имаат по стотици прељуби и оние што се во брак имаат по илјадници прељуби
|
||
![]() |
||
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
|
bravo babo na iskreniot odgovor |
||
......
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
... и сите викаме ... не би простиле ...
кога ќе дојде денот ...
... во зависност од чувтвата према партнерот, голема е веројатноста дека ќе простам. Знаејќи се себеси ... не сум личност што скока од врска во врска .. и внимателно бирам кој има можност да го добие статусот партнер ... ако сум сигурна во чувствата ... и ако го помине тестот ... можеби ќе ја заслужи втората шанса ..
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
|
ne ......nikogas ne bi prostila
![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
|
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |