|
Не можам да спијам... |
Внеси реплика | страница 123 26> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Јуни.2012 во 00:51 |
Аман ја веќе со несонициве
Таман ќе задремам, па ќе изрипам. Или таман ќе заспијам и ќе сонувам нешто грдо. Или таман ќе легнам затоа што ми се спие многу и не можам да заспијам... И прееска кога успеав да задремам ме разбуди татко ми Половина час си е половина час, а ич?
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас па..одамна не сонувам... ...изгледа немам време
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....zoshto mislam deka pak ke go sonuvam istiot son...
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sonuvam boi.............
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa veke ne e problem
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
LGBT
Сениор Регистриран: 23.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене сонот ми е многу нарушен последниов период (последните 2-3 години отприлика) ми се случува еднаш да спијам 18 часа потоа 3 дена око да не склопам, или цела недела по 2-3 часа и да сум исцрпена и се чувствувам без енергија. Морам на психолог да видам зошто е тоа така, затоа што не може да продолжи ова.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле.. пак јас... абе не разбирам што ми се случува.. штом се натокмам да спијам и како дишењето ми се менува.. не ми е асматично, ама некако безврска и како да тонам и се будам... а ако заспијам обавезно некоја грдосија ми се избацува... и воопшто не ми е примамлива идејата за спиење, а мртва сум за спиење Прееска како демек пробував, ама не успеав .. и што да правам сеа со ова?
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaaaaa, more da vidis kako sum spiela nokeska
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema spienje od glavata i umot vo nea
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе имам бессона ноќ Ќе си нуркам...
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da glava boli
|
|
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Премногу размислување.
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ne se mazete ako vi se spie ke zaspiete., samo si barate prichina da ostanete budni i aj ne mi se spie pa sednav na tastatura., a koj toa vo vaka ubavo vreme mozhe da zaspie ., narodecov abe milina., kafiki na site ko6inja sekoj si pu6til po svoja volja ., mozhe da se izbira i zhanrot a vie tuka se zhalite., ., a toa 6to i jas ista pesna ko vas ., ma ko mu e##e mater ., tetrisot vo raka ., pa furaj ., a da ke zaboravev se e do mozokot., koj ima zhivci neka 4ita
|
|
|
|
patrolla
Нов член Регистриран: 09.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogo raboti se krivi za ne spavanjeto |
|
Внеси реплика | страница 123 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |