![]() |
|
Секс без обврски |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 10> |
Автор | |
Arhimed ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 01.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 17.Мај.2016 во 19:39 |
1% custvo ili bez custva? hahaha ... koga odis vo wc i seris dali go pravis bez custva ili imas ona 1%? |
|
Pomina postot se digna lostot !
|
|
![]() |
|
lethergo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Мај.2016 Статус: Офлајн Поени: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сексот без обврски станува се почеста реалност.
Сите сакаат да менуваат а и времињата се сменија заедно со лугето и нивните мисли. Тоа што во минатото било предмет на морална осуда во сегашноста е практика а во иднината ке биде неопходност. Да даваме некоја остра критика во врска со тоа е како да му го поставиме некому следното прашање. -Дали лугето често излагаат од в-цето кога ти влегуваш? |
|
![]() |
|
chargerburnout ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 211 |
Bang Bung, no bullets left
|
|
![]() |
|
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Koga podolgo vreme nemash sex bidejki imash simpatija koj neznae deka postoish i terash inat i ne fakjash decko, i ke svatish deka gjabe ti pominuvalo vremeto i imash sex bez obvrski so nekoj. Uste odma istiot e svesen i e potencirano i prasano toa od pricini da bidam fer. I ondak to.
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Ова ми звучи на предавство, спрема тој што го/ја (или мислиш дека) сакаш.
Сепак некои луѓе имаат срца за цел свет
![]() ![]() ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
мис Б
![]() секој сексуален чин подразбира задоволство .... барем во огромниот дел случаеви ............
темата е можеби малку погрешно поставена ........ или ние погрешно е сваќаме ...........
кои се обврските за кои тука треба да се дискутира ?
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Mister M, ne pravam muabet za emocii vo tekot na seksot...ne za tie...normalno ako go pravis toa, uzivas, nikoj ne e budala da se izmacuva, pa posebno ako nema obrska kon toj"partner"...
konkretno, jas mislev na podlaboki emocii, cuvstva kon partenrot, ljubov....ako go nema toa nema da mozam...a togas ke gi sakam ti obvrski
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() Seks bez obvrski... Da, so devojkata sprema koja imam obvrski. |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
и сексот без обврски е секс со емоции ..... оној кој не знае да чувствува тогаш не знае никогаш ........
|
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
ne sum ti ja za tie stvari
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
seks bez obvrsi?!?!?
ne bi rekla...ne e toa za mene...jas sum ti poveke covek za emocii,se potpiram na cuvstvata, no istovremeno so razumot mu stavam granici do kade mozat da odat..seks bez obvrski ti e ko evropska unija, a nie uste sme nadovor od nejzinite granici
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
сакам со...врски...скоро со врвчици...свилени...за раце...и за нозе..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zezok ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
mislis...bez pari???
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |