![]() |
|
Како да ви простат за грешка ? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Sexolicious ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 14.Март.2009 во 22:01 |
Imas pravo A inace ne prostuvam i ne zaboravam ama koga eden Gospod prostuva, koja sum ja... ![]() |
|
![]() |
|
centurion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nikako..neka mi ja pamtat i potsekat na nea...za da ne ja povtoram na drugo mesto vo druga prilika..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nemozam......
![]() |
|
![]() |
|
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
KOLKAVA I DA E GRESKA E SAMO TREBA DA SE OBIDEME DA JA ZABORAVIME
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
zavisi za kolkava greska.........
|
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
zavisi od greskata, ama i da prstam ne znaci deka ke zaboravam, niz nos ima da mu ja izvadam taa greska posleto
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Probaj da pokazes deka navistina ti e krivo toa sto si go napravil..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
LEZITE MISHEVI ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 16 |
ispovedaj se ;)))
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
koj e kriv?
toj sto mora da odi vo skolo? ili toj sto mora da odi na rabota? |
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
AKO NE PROSTUVAS NEMA NID A TI PROSTAT A AKO SE SAKA SE PROSTUVA
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Greskata ne se oprostuva ......zatoa e greska !!! Priznata od storitelot neoprostena od osteteniot......eeeeeeee sega edinstveno e vazno da se ublazi storijata za nastanata greska......... znaci najbitno e nacinot kako ke se ublazi amortizira celata nesakana situacija
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
ako podolgo vreme ne se izvinite,
ke pocnat da sumljat deka greskata mozda e vo niv |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
..ако е простено,....не е забораено,...!
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
pa denes e denot za prostuvanje da ti prostat i da prostis sto si zgresil i da ne ti se povtori pak ama do sladnata godina
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |