![]() |
|
Добро за тебе лошо за мене |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 03.Ноември.2009 во 08:28 |
|
Затоа секогаш као кукам и не предизвикувам лешинари, а они као ме тешат
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
можеш да си напишеш во дневникот HAPPY END
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
така е ![]() |
||
![]() |
||
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
|
вистинското добро, никогаш не е на штета на другиот, туку на доброто на секого...
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
Treba da znaeme da se raduvame na tugjata srekja duri i koga nam ni e najteshko.
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
Najdobriot drugar nikogas nema da ima kisela nasmevka poradi toa sto mene nesto ubavo mi se slucilo, nitu najdobrata drugarka ke likuva nad mojata nesreka. |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
voopsto ne sum razocaran ... moze taka prozvuci postot ... takva tema - takov odgovor !!! jas otsekogas tvrdam deka nema potreba da ima gubitnici koga site mozat da bidat pobednici ... ke objasnam so primer ... ako sorabotuvaat dvajca ... moze da gi ima slednite kombinacii: 1. dvajdata da dobivaat no ne na smetka na nekoj tret 2. prviot dobiva vtoriot za smetka na toa gubi 3. prviot gubi , a za smetka na toa vtoriot dobiva i 4. dvajcata da izgubat po teorija na verojatnost e : 25 % dobivaat site 50 % nekoj gubi - nekoj dobiva 25 % gubat site eve edna hi-kvadrat raspredelba na verojatnosta ... jas licno sum za prvoto ... vo realnosta dominira vtoroto i tretoto ... a pak cetvrtoto e katastrofalno ... |
||
![]() |
||
![]() |
||
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
|
"да, ама сакаш/неќеш тие ти се семејство а додека пак пријателите си ги бираш"
da, tie ti se semejstvo ama po koja cena? ponekogas duri i tvoite prijateli gi cuvstvuvas kako svoe semejstvo...
|
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
што си толку разочаран марко? ова не личи на тебе |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
ziveeme vo edna matrica na "gubitnici" ... za zal ... ako na edniot mu se razdeni - na drug treba da mu se stemni ... zafrkni go - za da ne te zafrkni ... toa dominira ... koga togas ke bide poinaku ... moze po nekolku milioni godini ... koga ke se svati ... deka nemora da bide taka ... moze site da bidat pobednici ... sega seuste se igra utakmica na pobednik - gubitnik ... |
||
![]() |
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
да, ама сакаш/неќеш тие ти се семејство а додека пак пријателите си ги бираш |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
A braka i sestri sto nekat da se vidat ,se tuzakaat ili ubivaat, ovoj bog mora da ima sirok rakav od koj gi trese situaciite
|
||
![]() |
||
|
семејството ти е дадено од Бог а пријателите сам си ги бираш.
кога е веќе толку очигледно, нема потреба да губиш време понатаму со такви личности |
||
![]() |
||
|
Sega go opisa osnovniot obrazec na covekot
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |