![]() |
|
Прилеп |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 979899100101 131> |
Автор | ||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Golem Pozdrav do Prilepcani! Mi nedostasuvavte!
Poseben pozdrav do Heki!
![]() |
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
|
Kako da ne bil? Od kaj samo go procita toa?
![]() |
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
![]() ![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
ODSEKOGAS SUM SAKAL VO TOJ KRAJ DA E GLAVNIOT GRAD NA MAKEDONIJA.
IAKO SUM OD STRUMICA MISLAM DEKA VO PELAGONIJA E SRCETO NA MAKEDONIJA. ZATOA STO NA NEKOJ NACIN E I CENTAR NA MAKEDONIJA. A I VO ANTIKATA TAMU BIL GLAVNIOT GRAD. |
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
a zasto da ne se vika pela ili pelagonija , sekako ke se protega niz celata oblast
![]() |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
I JAS SE OSEKAM TUKA KAKO DOMA ... PRILEP I BITOLA ... KOGA TOGAS - EDEN GRAD !!! I KE SE VIKA PRIBIT !!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Гледам дека си присутен во сите теми за градовиве...
секоја чест и за тебе...така се сака својата земја...........
![]() |
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Fala Blaska, pozdrav i do tebe. Prisuten sum na site temi vo vrska so gradovite, megutoa vie Prilepcani nekako ste najaktivni, pa zatoa pocesto pisuvam ovde. Sekoja cest vo sekoj slucaj , taka se saka svojot grad. |
||
![]() |
||
|
Поздрав до сите Прилепчани............а посебно до ...
култузин...иако нее прилепчанец...овде е чест гостин...
![]() |
||
![]() |
||
|
Ne sum vo Makedonija vo momentov. Ama rekov prva prilika ke go posetam Prilep i ostanatite mesta vo Makedonija kaj so ne sum bil. |
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
а зошто не си ја оствариш
![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
|
ZELBATA DA GO POSETAM. |
||
![]() |
||
|
Култузин...велиш никогаш не си бил во Прилеп...
а што е тоа што те тера да се навраќаш овде...
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 979899100101 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |