![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9596979899 708> |
Автор | ||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
SDK.....Gazela da se javi na chat
![]() |
||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
...добро ја почнав годинава...
се изненадувам самата себе. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-колку многу бришење
![]() |
||
![]() |
||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
|
сдк ќе се вратам подоцна
![]() |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-теа неколку денови модераторите имат многу работа со спојување и заклучување на теми
![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
sdk...mrazam iznenaduvanja
![]() |
||
![]() |
||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
|
SDK.......
![]() ![]() |
||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
САКАМ ДА КАЖАМ ДЕКА ОВАА ЖЕНСКАТА ВО ОЧИТЕ СИ ЛИЧИ НА ВАЖНА
Згодната девојка која ја гледате на фотографијата не позира за
еротски списанија. Таа е студентка од Русија и хакер.
Нејзиното име е Кристина Свечинскаја (21) и моментално ја има титулата за најсекси хакерка на светот. Обвинета е како припадничка на хакерски собир, кои сметале да се збогатат со 220 милиони долати од британски и американски банки. На прв поглед самоуверена девојка која на судот стигнала во кожни чизми и панталони, а потоа ги бришела солзите по читањето на обвинителот за банкарската измама и фалсификување на пасоши. Доколку судот ја осуди девојката може да заврши во затвор на 40 години. Дури 37 луѓе се обвинети за планирање на користење на вирусот со чија помош ќе црпат пари од банката, на прво место се наоѓа секси хакерката која студира во Њу Јорк, а нејзината улога во планот и на уште четири други студенти е да отвори стотина банкарски сметки. И Украина била вклучена во акцијата , а американскиот ФБИ опишале цел случај на сајбер криминал, и според нив цел ланец на хакери со вирус тројанец кој го земаат за 400 фунди, успеале да украдат неверојатни 70 милиони долари. |
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
SDK...kazi kako sakas taka ke te vikam ![]() |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
СДК Сеедно ми е На chat уште ме викаат Ангелка и Анхелита (иако приказната за Ангелка ја нема веќе), тука Бабе...не знам веќе ...како се викам ![]() ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
СДК...Еве сум бе....кој рече дека ме нема...
![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|
sdk ....mi go zaebaa denot na kraj
![]() ![]() |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
СДК..заборавив
![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
sdk bandini
![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9596979899 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |