![]() |
|
Се чудам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9596979899 115> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
аир од чудење нема. исто ми се фака чудела не чудела
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
... mene veke nisto ne me cudi .... naviknav na ispadi od moja strana .....
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
навистина си се чудам на самата себе
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЗАШТО ОВА
![]() |
|
![]() |
|
ThePPPTrooper ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
...мораше ли да лаже и да ме изгуби и како другар?
|
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.........ako prodolzi vaka studot ,navisti na ke bide polarna zima.......brrrrrrr
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Se cudam...
zoshto denes loshi misli... ..denes e den za pozitiva... ![]() |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Kako ne mozat da se osetat kolku se dosadni
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
се чудам...толку ли не ме научи..или се за инат........
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
kako se nikad ne izlaga realno i posteno
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
од кај бе вој победи....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kako moze da e tolku glupav
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9596979899 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |