![]() |
|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9495969798 177> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Bogati se onie sto nemaat zelbi a prosjaci onie koi postojano sakaat da imaat sto poveke."
Diogen
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Ne e beden oboj koj ima malku, tuku onoj koj ima potrebaod mnogu. Servantes |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() Ne znam zosto ovaa misla me asocira na aktuelnive izbori...
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Немој да плачеш кога Сонцето ќе зајде, бидејќи од солзите нема да можеш да ги видиш ѕвездите! Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 13:10 |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Само во длабочината на зимата и студот, ќе откриете дека во Вас има невидливо лето.
-A.Ками |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
-" So tekot na vremeto ke se naviknesh na razdelbi.
Ke nauchish da se sekjavash,a sekavanjeto e isto kako i sredba. I po malku ke se nauchish da sakash mnogu ludje vo spomeni. Kako shto davash del od sebe na prijatelite,taka i tie davaat se najdobro od sebe. Na krajot ke vidish deka si po malku SITE koi nekogash si gi sakal. Nekogash ke morash da dadesh se i da ne te boli.Ke nauchish da sonuvash. Da lechish so dopir.Da zadavash mala,za da ublazish golema bolka...."- M.Pavic |
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Најголемата човечка слабост е тоа што секогаш сака да го дознае, она што воопшто не сака да го знае. - Молиер
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
omrazata e tezok tovar za onoj koj ja nosi
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Умот командува со телото и тоа му се покорува. Умот си наредува себе си и наидува на отпор! - Св. Августин Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 13:11 |
|
![]() |
|
"Rakata sto dava sekogas e nad onaa sto prima." ( ? )
Didro
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Има луѓе кои од своето богатство немаат ништо...освен стравот да не го изгубат.
Антоан Риварол |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Тоа што не те убива, те прави посилен.
Тоа што те убива, те прави мртов. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Da, i na delo toa go dokazal..
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
pameten bil Ruzvelt neli?
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9495969798 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |