![]() |
|
АВАТАРИ и ПОТПИСИ.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9394959697 107> |
Автор | |||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
nate , sestro zlatna, izgleda samo ti imas zabelezano deka go smeniv potpisot
bas mi e milo sto ti se dopagja ![]() Изменето од girl^^^ |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Грличка милата има нов потпис.. супер е многу ми се допага та на на на на
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Наогате слика од веб .. Копи и правите и на место на потпис пасте со тоа што имате преглед и ако се покаже сликичката ја снимате доле и толку...Без тревожење. Доколку се наога на вашиоот ПЦ.. Тогаш го копирате некаде на страна линкот од аватарот после имате линк каде можете да ја сместите на место на аватар сликата од пц-то.. Правите Копи пасте и ја префрлате на местото на потписот, бришете горе кај аватарот и вракате со копи пејст предходниот аватар назад.
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
||
a ako moze nekoj da objasni po red... kaj so se popolnuva za potpisot, nema ramka za link... angelce srce, se obide da mi objasni ama ne odi.... |
|||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|||
![]() |
|||
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
||
kako?...... ![]() |
|||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|||
![]() |
|||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
||
Кој код?
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
||
|
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
![]() |
|||
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
||
aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pomooooooosssssssssssssssssssss ![]() ![]() ![]() |
|||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|||
![]() |
|||
||
luge ozbilno kako se klava slika kaj potpisot pleaseeeeeeeeee
|
|||
|
|||
![]() |
|||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
||
ухааа ама дружина станавме |
|||
![]() |
|||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
||
mojot avatar e najubav i mojot potpis e najubav taka da ne gi menam.....
![]() |
|||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||
![]() |
|||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
||
Ej i jas nemam
![]() |
|||
![]() |
|||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
||
три е магична бројка, ај за убо да е
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
||
i jas nemam nov avatar a sega kako trojka sme uste pojaki
![]() ![]() |
|||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9394959697 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |