![]() |
|
Која мисла Ви се врти |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9394959697 280> |
Автор | ||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sega mi tekna na onaa replikata od... srekjna nova '49... onaa so cefkite...
![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
Хехех, не ја отфрлам засекогаш скромноста... јбг, некогаш скромноста е доблест, ама некогаш е само кочница. Наместо да се препуштиме на нешто убаво ние глумиме некоја ми ти црна скромност. Епа не фала
![]() |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
vidi...
![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
Кхм, кхм... чекај да се накашлам малку
![]() Инаку Марко, ја пратив у неповрат... па да видиме каков е овој живот без скромност ![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Освен јас да ти го дадам тој лукс ,ништо друго неможам да направам
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
|
Уффф... јас некако лагано ја затерав и некако многу скромно. Да не речам претпазливо. Сакам да се луксузирам!
||
![]() |
||
|
Nisto togas... jas odam u ekstremi. All inclusive. |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
|
Abe sto znam kakov treba da bide... da mi e ubavo so nego. Pred se mi e bitno da e drdorko kako jas, ama ne povekje od mene
![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
А како треба да изгледа дечкото што си го бараш ekszi88 ?
|
||
![]() |
||
|
Malkucka samo de ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
чаша студена вода - проаква
![]() ![]() |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
![]() |
||
|
ovaa eksi saka da se luksuzira...
|
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
|
A da se zaljubam be shto ubavo bi mi doslo
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9394959697 280> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |