IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Како се чувствувате денес среќни/тажни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се чувствувате денес среќни/тажни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 947948949950951 959>
Автор
Порака Обратен редослед
Barbika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 860
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2005 во 09:50
Bravo be Ghost,za tebe nema zamor...
Denes sum onaka"kul"
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2005 во 16:00
odlicno raspolozen, bateriite napolneti, karburatotot iscisten, auuuuuuuuu prekrasen den posle luda nok
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2005 во 14:51
Srekjna sum denes,prekrasen den.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2005 во 11:07

ok, samo so treba da sednam da ucam...... - o neeeeeee, ocajnicki me mrzi

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Ana^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ana^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2005 во 18:48
Taka e maja.
Barbika probaj vo losoto da ja najdes i dobrata strana, nekogas taa dobra strana e skriena,ama ako se potrudis ke ja pronajdes i ke se custvuvas barem malce podobro
MeSs WiTh ThE BeSt,DiE LiKe The ReSt!
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2005 во 14:43
POZDRAV BARBIKA.VO ZIVOTOT SEKOJ OD NAS GO DOPREL DNOTO NO VERUVAM DEKA NABRZO KJE ISPLIVASH NA POVRSHINATA.

[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2005 во 14:43

Barbika!!!!!

ma nemoj povekje da si neraspolozena?

ajde, sto te pravi taaaaazna????

samo nasmej se, i kje se raspolozis!

:-))))

Кон врв
Barbika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Поени: 860
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2005 во 14:26

Do site sto napisavte sreka ,radost i dobro raspolozenie...mnogu mi znacese zatoa sto koga Ve procitav mi podarivte nasmevka!

Inace imam tezok period i zatoa me nema ,no se ke mine denes sum za nijansa podobro!

"Kako ke znaes deka postois ako nesto ne te zdrma(onaka zdravo da te zdrma)!?"

Кон врв
Crna mamba Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Октомври.2005
Поени: 75
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Crna mamba Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2005 во 11:52

jas denes se cuvstvuvam OOOOODLICNO sekogas atmosferata vo sabota e super.A na vecer...... ludi zurki.

Super e 

Yahoo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2005 во 09:49

dobra sum, ali mnogu mi se spie....

ne, ne sum dobra, nemam pojke kredit!!!!!!!waaaaaa, kako e mozno ova

Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2005 во 01:05
Bev odlicno raspolozen de dodeka ne stanav od spienje posle rabota i sfativ deka sum go iusklucil mob, a trebase da me baraat za da ideme nadvor od gradov.... Nek se ugode ama i sega ne mi e nekako loso, no ke bese bolje ako sega bev so site niv tamu
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2005 во 00:08
wow! ne da sum srekjnaaaaaaaaaaaa............kje shiznam! ne znam so mi stana! :-))))nema osobena pricina, ali sum Happy, happy, happy, happy, happy, happy!!!! falese uste da go vidam....ali nema veza....:-)))
Кон врв
Crna mamba Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Октомври.2005
Поени: 75
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Crna mamba Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2005 во 22:30

Jas demes sum srekna do negde.....na skola bese uzas....................

testojte matematika i angliski.................................

Ama sepak treba da sme optimisti.Ua za komunizmot!!!

Yahoo
Кон врв
careless Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2005
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај careless Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2005 во 20:17
denes sum malce down... ama samo za kratko se nadevam obicno sum cool &careless
zivej go sekoj den kako posleden
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 947948949950951 959>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.