![]() |
|
Која мисла Ви се врти |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 280> |
Автор | |
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moze da mavne dve-tri konjacinja... namesto decistata...
|
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
од нервоза ми иде да мавнам нешто... уффф
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() |
|
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
izgleda povekje ribi kje prezhiveat
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
од синоќните натпревари во Лига Европа можеше да се реализира добра печелба
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
што е со форумов ?
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
споменик, кип статуа
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
колку само ќе ми недостига
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Первертити едни...зарем прават политички сопки преку грбот на просветните работници.Ако имаат нешто против прремиерот или против новиот министер нека си кажат таму...а не преку наш (просветарски ) грб.
Иииии ама сакам да разрешат некого..па да види дека локалната не е појака од централната власт. ![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
leta forumov..ko na skii da sum
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
...ми се спие...легни си...ми се спие...легни си
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
c c c c.. od koga nemam vezbano
![]() |
|
![]() |
|
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
dali da urgiram ili ne ![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
јас не ја знам репликата
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 280> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |