|
Кој е Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 9091929394 100> |
Автор | |
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tvrdoglav, dobar ekonomista so mnogu losi politicki potezi-
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби и има кој да му ке, но тој е самовозљубен и никого не слуша. Тоа му е проблемот! Секаде се пикна, стана како дедо ни Киро едно време што и на пуштање селски чешми одеше и сечеше ленти! Срамота!
Но. ке се повторам, Остаруваме, пардон Остваруваме!!! |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Господе Боже што се‘ уште нема да ви смета
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So ima da mu kazuvat treba sam da si znae, neka si zema malku vreme i neka razmisli, nekako e premnogu euforicen vo posledno vreme. |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navistina bese eden mnogu glupav i nepromislen poteg...Koj k*rac morase da se pojavi na koncertot..seto toa ispadna tolku kontraproduktivno..ama koj da mu kaze
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Golema greska mnogu golema, kako sto rekov bez razlika sto mu bila namerata , treba da bide do tolku svesen deka TOSE bese apoliticen i deka najmalku sto treba e na binata da se pojavi Politicar. |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И тоа му е дел од успесите на владата, секако Остваруваме!!!
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Golema greska na Gruevski mu bese sto izleze da govori na koncertot za TOSE PROESKI.
Mozebi mal iskreni nameri megutoa treba da pokaze deka ne se mora da bide ispolitizirano, znaejki deka narodot e mnogu alergicen na politicarite zatoa sto gi ima i kaj treba a mnogu poveke kaj netreba. Kako i da e golema greska koja sigurno ne mu bese potrebna. |
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еби му матер, не ми се јаде, прво и прво, не е здрав, што има во него, зејтини и ништо друго... се пече, па се пржи...и што останува од пиперката ништо, ни едно витаминче, не е здрав.... Изменето од Vladimir88 - 06.Октомври.2008 во 17:43 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бууууу сатано ајвар несакаш
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе видиш и јас мразам ајвар, али јбга...едни мразат ајвар, други не сакаат боранија.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гвујо е еден мадафакер кој што мрзи ајвар
|
|
Blue Magic
Група Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се губи човекот во амбициите туку отиде свесно во друга крајност. Секоја чест за работата ама популистичкото владеење што го практикува е најлошото нешто сто може да ни се случи. Популизмот е смрт за демократијата.Популизмот е полош и од цензурата. Најнов пример.. На МТВ оди соопштение за укинување на визите за странците кои имаат шенген виза. Ме чуди само за кој е наменето прашањето...дали за нас или за другите држави.Ако е за други држави зш не го дал во нивните медиуми. Нека не не дави нас со вакви работи кои не не интересираат. |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za Gruevski voglavnom imam dobro mislenje ,megutoa vo posledno vreme se poveke mi se cini deka se gubi vo negovite ambicii.
Imam vpecatok deka so isklucok na poedinci ima los tim okolu nego, koi ne se sposobni da mu gi sprovedat planovite vo dela, pa taka cesto mu se sucuvaat blamazi. Isto taka loso mu e sto mnogu se pali na mlad kadar, koj sam po sebe si e OK megutoa mislam deka treba da bide iskombiniran so iskustvo i postari politicari , pa taka bi dobile sovrsena kombinacija na luge sto sakaat da rabota i luge sto znaat iako ne sum siguren deka ovaa vtorata grupa postoi voopsto vo Makedonija. Loso mu e i toa sto se sto ke napravi uzasno mnogu go reklamira, megutoa izgleda toa e edinstveniot nacin da se opstane na Makedonskata politicka scena zatoa sto Makedonecot e malku slep i prilicno glup za da gi gleda na rabotite sustinski. |
|
Внеси реплика | страница <1 9091929394 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |