![]() |
|
Прилеп |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8990919293 131> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Знам дека сегде има убави жени...јас те прашав....
дали ...мувна ...
![]() ![]() или се плашиш...да не те прочита некоја ...Прилепчанка....
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
e blaska segde ima ubavi zeni
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Пријатен деееееенннннн...... ![]() ![]() Изменето од blashka - 19.Мај.2008 во 18:03 |
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Na doticniot mozes da mu se obratis direktno, ovde sme da razgovarame, kazuvame nasi mislenja a ne da se ogovarame. |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
хеј.......како сте ми Прилепчанки денес???
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
hello i od mene....
![]() ![]() ![]() prijaten den....
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Убав нека ти е и на тебе денов....Ѓаволче....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Добар ден и убав ден на сите прилепчани и прилепчанки
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
И ...Хектор...ти се бендиса некоја ...Скопјанка....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
pa sto da kazam , samo vo zivo da go vidis toa , ne se dolovuva ni na tv ni so zborovi , nekoi raboti ednostavno samo vo zivo mozes da gi vidis i dozivees
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
ajde kazuvaj!!!!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
bev na zdravko colic i si pominav ekstra
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ах Ѓаволче...кај и да одиш ...кај и да шеташ....
дома да си се вратиш.......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ма какво фалење.....тоа е ФАКТ......Прилепски моми НАЈДОБРИ се ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8990919293 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |