![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8990919293 105> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neli? - ni jas
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Не сакам....пижами.......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Не сакам кога луѓето претпоставуваат нешто, па од тоа си прават филм и на крај се сигурни дека тоа што го претпоставиле е вистина па се многу зачудени кога ќе им кажеш дека не е...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Не сакам луѓето да имаат погрешна слика за мене.... Особено оние кои најмногу ми значат ! |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ic...ama ic...ne sakam koga mi se jade
![]() ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Лицемери, улузици...и инфатилни
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....СЕИРЏИИ....НА ТУЃА СРЕКА,А МНОГУ ПОВЕЌЕ НА ТУЃА МАКА ИЛИ НЕСРЕЌА....СЕИРЏИИ....МНННННН....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Не сакам луѓе кои што "не можат таму кај што треба" па лечат фрустрации "таму кај што можат"
или народно кажано-"не можеш по магарето,па удри по самарот" |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
foliranti
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ne sakam lugje sto mislat deka se znaat,
mislat deka se se vrti okolu niv...
deka so niv zapocnala firmava da funcionira
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Не сакам....личности...на кои секогаш по нешто им фали...
и за се...нешто....се ....жалат...........
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......da çekam nekoj da se naspie
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
DA SPIJAM...............
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ne sakam da mi svirat spancite pod dzam.... (Oni li tepaa, btw?)...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8990919293 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |