IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Како се чувствувате денес среќни/тажни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се чувствувате денес среќни/тажни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 906907908909910 959>
Автор
Порака Обратен редослед
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 16:29

Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

ZNACI PREDIZVIKUVAC NA OVIE KATASTROFI  E NIKOJ DRUG NEGO URAGANOT ILI TORNADOTO KAKO SAKATE NARECETE GO STRUMFASTICNOTO NESTO NARECENO STRUMFETA LOLL

IZVINI MALKU ZGRESI   CUNAMITO STRUMFETICNO STRUMFCE

UPS USTVARI NEMAME NI MORE NI OKEN.../

KOLKU SUM IZBEGANA DENES

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 16:28

DA OJS I DA NI KAZIS

AMA TOCNI IMFORMACIII...

MISLAM... SE RABOTAT ZA A1...RAZBIRAS

Точачиња.
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 16:24
Na 08.01.2006 ke pominam niz PP da proveram
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 16:22

ej da kako mi tekna treba da si otvorime tema vremenska prognoza  :)))

denes vo pp i okolinata ne ocekuva srekno vreme prosledeno so mnogu nasmevki

A VINOVNIKOT ZA OVIE EKOLOSKI KATASTROFI E NIKOJ DRUG TUKU   STRUMFETAAAAAAAAAAA

OD UTRE ODAM DA CITAM VREMENSKA PROGNOZA NA A1, NE ZNAEV DEKA BILO TOLKU ZABAVNO

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 16:10

...OBILNI VRNEZI OD SREKA I RADOST SE NABLIZUVAAT KON NASITE KRAISTA, POSEBNO VO ZAPADNITE I SREDNITE DELOVI NA REPUBLIKAVA

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 16:00
Originally posted by joki joki напиша:

ok eve ti kazav zaso ne znaeme kade bi ja smestile vo ...ako sakas nov zarn mozi da si izmislime (mislam nema da si izmislime zaso veke postio ali ...)ajde ako tolku sakas noviot zar ke se vika...kovacki a!?moze !?kako zvuci kovacki film ?!loll

(ova vaka mn me faka neli mislam utrinskive casovi vliaat na mene neli !?:)

denes i jas samo se smem, pod tvoe vlijanie, od ko stanav samo peam i skokam ko kreten

hahhahhahhaha I AM HAPPYYYYYYYYYYYYYY

I TO very happy

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 15:51

ok eve ti kazav zaso ne znaeme kade bi ja smestile vo ...ako sakas nov zarn mozi da si izmislime (mislam nema da si izmislime zaso veke postio ali ...)ajde ako tolku sakas noviot zar ke se vika...kovacki a!?moze !?kako zvuci kovacki film ?!loll

(ova vaka mn me faka neli mislam utrinskive casovi vliaat na mene neli !?:)

denes i jas samo se smem, pod tvoe vlijanie, od ko stanav samo peam i skokam ko kreten

hahhahhahhaha I AM HAPPYYYYYYYYYYYYYY

Точачиња.
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 11:55
milo mi e shto se cuvstvuvash taka a i jas denes sum super
Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 3595
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 11:52
јас се чувствувам
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 02:04

taka...

pametno

dobar strateg si, nemat so

a mojava zamisla ni jas ne znam za kaj e

abe cela nopak coek ko ke si , se so e povrzano so mene ne mojt da se definiratSPECIFIKALI

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 01:54

sram da mu e...

ako sakas da go pridrzam dur e ovde, ke go zavrzam so edno jaze, i ke ti go serviram, ti samo mavaj

kolku nasilni planoj kovam, samo za vo horor film sum

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 01:47

zzznam kolku imat, ama za mene site se deca

kolku si samo pazliva...

za ova trebit da te castit carnation

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 01:37

bravo

alal ti vera

a izvini ne go razbrav to so CARNATION so maskoto

mi se spijat i stanvam priglupa

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 01:08

ne znam so mi e...

dojde nova godina i namesto da sum srekna jas sum ko trup nedelkan

nisto ne mi se prajt, a bogami i nisto ne me prajt srekna

aaaa za tro ke izmamev... denes malku se izradvav:se zapoznav so CARNATIONzakon e deteto

Точачиња.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 906907908909910 959>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,563 секунди.