|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика | страница <1 904905906907908 959> |
Автор | |
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene vaka skleroticna ne me prasvi... btw, procita vo zdravo......cao so si pomisli ti? jas za tebe da recam dosadna.....NEVER |
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
napi mi gi lekarstvata aaaaman......abe kaj najdov jas da zborvam
|
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
druk pat ko ke dojt merak kafe da mu dajs, so kakov merak ke ti davat pokloni...
|
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma kakva gla, batali to... javi mu na tatkoti da mu recit na dedo mraz, i oooops...odma pomina glata, ama pobrzo dan zaminit na odmor dedo, nekako mu pomina sezonata |
|
Точачиња.
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dogovoreno ama toa ke bide posle 17 h po vase.
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa izurkaj se i za mene vo skopje. Jas utre imam ispit pa mozebi po ispitot i jas ke se raspolozam(zavisi od toa sto ke napravam).
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
K*rsot ti trae 5 meseci ili togas imas raspust pa ke sikoristis sansa da dojdes vo Skopje? |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa togas menjam plan.Idam za Skopje vo Septemvri. Ej nemoj da ti se dopadne mnogu tamu pa da mi ostanes.Togas ke treba da odam do Italija da te soberam. Inaku vo Italija odis na odmor ili sluzbeno? |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da obavezno se gledame. A do koga ke ostamuvas vo Italija? |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo maj ke bides vo Skopje?Neznam dali dobro te razbrav. Jas ako dogam na leto toa ke bide Avgust-Septemvri. Pred 3 godini bev vo Skopje vo Juli i cel grad bese prazen.So poveketo od moi drugari/ki ne uspeav da se vidam zosto bea po odmori.Ne bi sakal da ja povtoram istat greska pa ke odam docna leto. Isto taka so koledz tuka zavrsuvam pocetok na juli taka da imam vreme da se spremam do Avgust. |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas eve od Skopje i sto me nemalo 3 godini mnogu raboti se smenile.Slusnav plostadot se smenil.Eve jas ne ziveev mnogu daleku od plostad (ziveam kaj novata zeleznicka-kulite) ama jas dodeka bev tamu nisto ne smenija.Sega koga dojdov ovde resile da go razubavuvaat Skopjeto.Sram da im e. Inaku ako ti se zdosadi od skopje imas od mene pokana za vo London. |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zar bilo katastrofa.Jas nisto od toa neznam. Jas koga ke dojadam za Mk obavoezno pod ruka te zemam i ti ke me setas.Mnogu raboti se izmenile ovie godini i ti davam za zadaca sega od petok da go naucis dobro Skopje za da me setas vo leto. |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dogovoreno.Jas sum od Skopje pa taka ke ke ostaneme kaj mene edna nedela pa potoa se setame niz Makedonija.Odgovara li taka? A ako lsrceto te vlece kon Skopje i za toa ke najdeme resenie. |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe i jas se cudam kako 3 godini.Drugakive eve se ljutat, a da ne gi spomnuvam i moite. Abe barana licnost sum.Koga bev tamu gi razveseluvav a sega nema koj. Epa Strunfeta jas ke ti kazam ti se da organiziras samo vaka odnapred da me podgotvis vo koj grad vo Mk. Inaku mene se mi odgovara. |
|
Внеси реплика | страница <1 904905906907908 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |