![]() |
|
АВАТАРИ и ПОТПИСИ.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8889909192 107> |
Автор | ||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од bosab - 25.Мај.2006 во 18:13 |
||
![]() |
||
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
|
Kokolo ima naj potpis...
odamna taka me nema neshto nasmeano ala vera K. ![]() |
||
Motivation is game in my hands
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Не менувам мила, едноставно менувањето беше на атер ептен, иначе не менувам. |
||
![]() |
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
girl^^^ima nov avatar i potpis i toa vo nejzin stil
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
ete bidna i toa, go smeniv i avatarot, samo sakam da kazam deka nekoi moze pogtresno da sfatat za kakva licnost stanuva zbor ako go gledaat samo avatarot....jas sum mnogu golem obozavatel na t.a.t.u i zatoa niv gi stavam i se nadevam deka moite avatari nema da gi sfatite vo pogresna smisla
kako i da e eden golem pozdrav do clenovite i do strumfeta ***** |
||
![]() |
||
![]() |
||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
|
Чудно е кога луѓето менуваат аватари. Кога ја разгледувам цела страна, онака набрзина, аватарот ми кажува веднаш за кој човек се работи, не мора ни да гледам во nick-от. Потписот е веќе друга работа, мислам дека би бил поприфатливо да се менува почесто, иако јас не би ги менувал ни потписот, ни аватарот. Потписот ми е од кумата, а аватарот ми е заштитник, месечината.
|
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
Eve bas i jas za toa razmisluvav denes i resiv da napravam mala promena ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Супер ти е аватарчето Ројал не го менувај
|
||
![]() |
||
![]() |
||
ROYAL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
|
ај кажете некоја добра страна за аватари
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Чудно ми беше мила аватарчето не можев да се навикнам и го сменив.. Но си го имам на увцето и си го гледам..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
А Нате каде ти отиде новиот аватар зошто го смени?
|
||
![]() |
||
|
Марк има и нов аватар и нов потпис ептен некако паѓаат во очи. Интересно.
|
||
![]() |
||
Marck ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 22 |
|
maja, so Alonso me iritiras
![]() |
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8889909192 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |