|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 7891011 716> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vikas, do sega mnogu seriozni i konstruktivni razgovori vodevme......vikas da svrtime
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra vecer ....vaka oficijalno..neli OSKAR se dodeluva? btw....Moira...super ti e filmot ...kaj ne fati so well kako se karame? ...a pred toa se sakavme
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа ај де се заебаваме наоколу
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bushafka,.... te moli dada da pishuvash razbirlivo,.....ovde se postara generacija,.... i zsh be,..... moira ovde ste najoriginali,........
|
|
*bushaFka*
Нов член Регистриран: 27.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hi 4 aLL...
btW:ne sum be do tolku bushaFka... ....aham se znam so izzie(my bro)... |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sto ja donese odma na site za edno kakov vpecatok ke dobie drugarka ti za nas Trebase prvo na forumski igri, pa na ljubov, pa zivot, tuka na kraj se doagja Ovaka pogresna slika ke si stvori za forumov
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
yep,........ mi faleshe nekoj poznat,...... |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti Biserna ja donese na forumov
Изменето од moira - 28.Јануари.2008 во 00:14 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
chekajte da se snajde,...... ama koj ja donese na forumov,..... a btw bushafka se znaat so izzie,........
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti si zabegan , ne si bushav
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и ја сум бушав па се надевам дека добро ќе се слагаме
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj se izgubi Ira ........i kade se drugite, odmaraat posle burno pominata nokj
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bushavo,........
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo *bushaFka*, Welcome
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |