![]() |
|
Сител тв |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Весна Петрушевска и нејзината копија на Јофе ...со жалење морам да заклучам дека ми го урна митот во кој толку сакав да верувам-дека има личности кои не се продаваат за никои пари
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Vesna bejbi ima nova emisija na sitel bravost od sekogas bila interesna makedonskata opra
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
|
Ѕвончица ![]() Сениор ![]() ![]() Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Многу каснат со термините. Агли Бети не можам да си фатам, пишува дека ќе почне во 23:45, а почнува дури во 12 и нешто, а некогаш воопшто не ни ја емитуваат серијата!
Неорганизирани! |
|
![]() |
|
gogic ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 32 |
e propast
|
|
![]() |
|
Ѕвончица ![]() Сениор ![]() ![]() Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Тој главниот ќе да им е од времето на Тито. ![]() |
|
![]() |
|
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Досадни се, србомани.Само српски филмој дават газ му мајчин.
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
![]() Изменето од Kali - 12.Октомври.2010 во 14:22 |
|
![]() |
|
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
никогаш не сум имала некое посебно мислење за Сител.скоро секогаш тв-то ми е уклучено на странски канал, а ретко на нашиве.сител, како и др наши тв-куќи ме нервира ради индиско-турските-шпански серии, ама то ти е, нјама избор...
![]() |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
![]() |
|
Генерал Митре ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Уште Миленко им фали па да бидат комплетна телевизија. Ми недостасуваат репортажите на Сител за Газда Зинго. Изгледа им заспива на микрофон.
|
|
![]() |
|
ARTE ![]() Сениор ![]() Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
SRANJE KAK0 I SITE TV VO MK SE POLITICKI TAJKUSKI I AMATERSKI NA CELO SO JAVNIOT NI SERVIS.VO MK NEMA NI T O TV.ZA ZAL KAKO NE GO SVAKATE TOA.NI P OD PROGAMA I NI P OD PRODUKCIJA NI K OD KADAR NI T OD TEHIKA NI P OD PROSTORII NI S OD STUDIO NI S OD SVETLO I TAKA NATAKA.
Изменето од ARTE - 30.Јуни.2010 во 07:04 |
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
sitel televizija e ok televizija samo treba da prestanat da se prepukvat so a1 zaradi serite ednite pokasno drugite porano gi davat smaceno nie od takvi serii bandini ova ona daj nesto interesno neka dat da gleda narodot
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
|
mamba ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
najdobra televizija sitel so naj negativna programa i zato se zakon
|
|
![]() |
|
Dorian_22 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
ауф, ти мор чупе да не си Снешка Велкова од Бекстејџ па шо толку ја фалиш сител?...Иначе, мука ми е од Сител и А1 - најсељачки телевизии со турско индиски серии + драган вучич :))) најкултурни и достојни за гледање Канал Пет и Алфа. Поздрав :) |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
momentalno" sitel" e najdobrata tv vo makedonija, nudi razlicen izbor za gledacite sekoja cest za sitel tv
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |