|
Потурчување на Балканот |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | |
Eli_Blagoevgrad
Сениор Регистриран: 12.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Emi mnogo e normalno da ima tolkova makedonci stoto sled balkanski voini 1 milion ne otidoha v srbia a v Bulgaria.Kakvo cudno ima
|
|
Eli_Blagoevgrad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABe Bugi pak vie li znaete deto vseki va e mackal deto srbiti za 90 godini vi promeniha mantalitet i vsi4ko.Navsjakade po makedonija ehti srbska muzika a predi 60 godini gi streljahme tam srbite.Deto se ostavihte da vi smeniat imena azbuka i istoria.Ajde holan
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа зошто вие Бугарите од државјанство и држава неразбирате ништо друго,незнаете што е нација и национална историја буидејки ја немате.Вие жителите на Бугарија сте најголемите предавници на МАКЕДОНСКАТА ИСТОРИЈА,ВИЕ СТЕ НИШТО ДРУГО ОСВЕН БУГАРИЗИРАНИ(ПОТАТАРЧЕНИ) МАКЕДОНЦИ |
|
jonecpa
Сениор Регистриран: 26.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako pradedovcite ti bile makedonci jas neznam zoshto sega ti im burichkash po koskite pa me ubeduvash vo nekakva bugarshtina
|
|
jonecpa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dosta so Samoil ostaj te go chovekot. Ako sakate tochni podatoci barajte vo germanski arhivi
|
|
Eli_Blagoevgrad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E to v bulgaria vseki kato se razrovi pokolenie nazad moze da nameri makedonski pradedi.Ne razbiram samo zasto tova vmesto da ni sblizava naprotiv ni preci.
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А фреската нели ја виде,од фреска по извор има ли.Море татарско ти ја
|
|
Eli_Blagoevgrad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo da ti kaza ce postenskite marki ne sa srednovekoven izvor.Srednovekovek idva ot SRednite vekove,Middle ages or Dark ages.Ti mi posoci citat ot kniga postenska marka i edno stihotvorenie:)
|
|
jonecpa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eli te molam nemoj da se lutish tamam ni trgna muabetov. Sklet me faka koga razgovaram so mashki. Te molam ne se otkazhuvaj od razgovor so mene. Eve se ke prifatam samo priznaj deka vo Bugarija 90% se makedonci.
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ти посочив 10 пати само што тоа турко-монголите покрај паметиот и видот ти го земале
|
|
Eli_Blagoevgrad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ami az teb cela nedelja te cekam da mi posocis srednovekoven izvor za makedonecot samuil no taka i nedocekah
|
|
Eli_Blagoevgrad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam brat ot nego stava li.S neturpenie ocakvam proekta.Kakvo li ste izmislite sled tova obace
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе тука сум цело време само глупава турко-моголка уште малку и ке добие бан,не заслужува да се допишува со неа кога несака да одговара на поставени прашања
|
|
jonecpa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bugi ne e vkluchen nemozhe nishto da izbrishe
|
|
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |