![]() |
|
секс заради секс или заради оргазам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 789 |
Автор | ||
heelooo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sakame......ama nekogas ne se izdrzuva...dosadno e ![]() |
||
![]() |
||
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
|
epa sexot pocnue vo glavata, opusti ja mentalno od sekojdnevnite stresovi pa da vides rikanje ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
|
koj vika deka nie ne sakame cela vecer??
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
heelooo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 253 |
|
ne si vo pravo.......ne e do g-tockata....mnogu povise e od toa |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Ke se potrudis da ja trefnes g-Tockata ,,,,i nema da ti bide potrebna cela vecer...
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
|
a znaes li deka ima devojki sto mnogu tesko ........i sto treba da pravime nie......na nekoja moze ke i treba cela vecer.......pa i nie sme lugje ![]() |
||
![]() |
||
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
|
и јас сум за тоа Валерија, ме итересира како тоа го прифака машкиот пол, дали секогаш се за оргазам, што друго најдуваат во сексот, и дали ако партнесрката нема оргазам се чувствуваат инфериорни па се трудат до максимум
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Sekoj cin od sexot si ima svoja ubavina...znaci sex zaradi sex....ne mora kuminacija..
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
hhhhhhhmmmmmmmmmmm
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
iskreno do sega nemav promasaj, a mislam deka prasanjeto ti e upateno do ponezniot pol??
![]() |
||
![]() |
||
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
|
дали кога имате секс ако не доживеете оргазам го сметате чинот за промашен
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |