![]() |
|
ШТО БИ ГО ПРАШАЛЕ БОГ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 789 |
Автор | ||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nekoi lugje mnogu seriozno gi sfakjaat rabotite i ponekogas provociraat i zloupotrebuvaat od mali sitnici. E toa ic ne mi se dopagjaa. Daj malku pustete toa srce!
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Ah, koj bi rekol?! Изменето од ACELERA - 14.Август.2007 во 08:20 |
||
![]() |
||
Miralem1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 1548 |
|
Iskreno,se plasam da zinam,da ne me digne nekoj spieesti.... pa da izjavi deka terorista sum.
![]() Voglavnom,svesno ziveam,ne kako tebe,vo dlabok son,koristejki ti go nekoj umot i razumot,ocite i usite
![]() Sreken sto sam razmisluvam,sam gledam,sam slusam,sam svakjam......
|
||
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Kade e Miralem1 sega?
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
FOBOS I DEIMOS kalife hahahah a ti ako neudaras pod pojas ne si ziv |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
nemoze gospod da veruva vo ateisti od edna obicna pricina toj so nepostoi nemoze nitu da veruva ![]() ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Дали веруваш Боже во атеисти?
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
|
Kako si.sto ima novo????
||
end off days 15...14...13....
|
||
![]() |
||
|
SO DOAGANJETO NA BOZJIOT SIN MEGU LUGETO DADENA NI E VTORATA SANSA! |
||
![]() |
||
Bibi sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
|
zosto bre Boze, gi izbrka Adam i Eva od rajot?? Zasto ne im dade vtora sansa na lugjeto??
|
||
![]() |
||
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
|
koga ke go legaliziras tvoeto bozestveno rastenije!!!!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
Inspirirana od prethodnata tema KAKO GO ZAMISLUVATE BOG VO LIK I FORMA me natera da ja otvaram ovaa tema. Dodeka jas razmisluvam koe prasanje bi bilo dokolku imam sansa samo za edno, ostavam da vidam vie sto ke napisete.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |