![]() |
|
Коментари и забелешки за игрите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 19> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.....ova provokacija e....hahahahhaha.....ne pagjam na provokacii.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
shtoo?!,....bash e ,..ingeniozna,....za razlika od drugite!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
ima nekoi epten bezveze igri,,kako na primer BUSAVA AZUKA
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Ajde ovde ke ja napisam zabeleskata.... vo igrata SINONIMI poveke se igra asocijacija otkolku sinonimi
ringispil nikako ne moze da bide sinonim za dete, nitu masna sinonim za vrzuvanje. p.s.Sega vidov deka na pogresno mesto go napisav postot, neka go prefrlat moderatorkite na temata komentari i zabeleski... Изменето од butel2 - 05.Март.2008 во 11:24 |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Se kladam deka i ti si zaboravila koj zbor e!?
Dokazhi deka ne e taka! ![]() ![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
e ajde odmrzete ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........mentalna gimnastika malce, se na gotovo li sakate..... ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Zaraza...be
![]() ![]() Изменето од mamma - 29.Февруари.2008 во 14:39 |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Игрите се супер за релаксација!
Го кревам својот глас во одбрана на сите игри ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
мун ( *moon* ) знае ли да игра ??
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Моира, одмрзни ја состави збор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
ајде јас ке ве играм низ игрите малку за да не останат запоставени ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
hahaha,...toa znachi deka ke opstanat samo ,...visoko "inventivnite" ,...azbuki!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Sakas da kazes deka sekoj den treba da gi igrame igrite za da opstanat! Mene licno najinteresni mi se sostavi grad, zbor i drzava, no kako sto sum primetila samo edni isti clenovi ja igraat, drugite ocigledno gi mrzi da ja aktiviraat malku pointenzivno sivata masa, i ne ja igraat........sakas da kazes deka ke biat zatvoreni......ete sostavi zbor, ne znam od koga ne e sostaven potrebniot zbor, no toa ne znaci deka treba da se zatvori!
Diskriminacijaaaaaaaaaa ![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Известување
ОНИЕ ИГРИ КОИ НЕМА ДА СЕ АКТИВНИ ПОВЕКЕ ОД 2 МЕСЕЦИ ЌЕ БИДАТ ЗАТВОРЕНИ. ТАКА ЌЕ СЕ НАПРАВИ СЕЛЕКЦИЈА КОИ СЕ ИНТЕРЕСЕНИ, А КОИ НЕ. |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |