IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 137>
Автор
Порака Обратен редослед
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2009 во 19:42

( клубот на обожавател(к)и нешто затајува )
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2009 во 18:07
го обожавам...
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2009 во 14:51
... се сеќавам на првото будење во сонот на заспаната реалност. Гледам како се бакнувавме и се држевме за раце крај некоја плажа на зајдисонце додека полната месечина се појавува од другата страна. Ние на сред денот и ноќта, како не бина, за прв пат сами бевме. Се сеќавам на желбата исполнета во тој миг, само ние бевме една единствена во преплетот на прегратките и воздишките.
Од тој свет потекнувам, не забележа, не ти беше важно каде сме, мислеше дека сонуваш, управував со сонот затоа што ми дозволи не плашејќи се да се разоткриеш. Те отворив како жена за да немаш дилеми, со леснотија го освои мојот свет, не забележа колку си моќна, само продолжи да ме бакнуваш правејќи ме кршлив.
Се’ што имав и знаев во прегратки го имаше, не се плашев да се загубам, ионака за мене немаше враќање. Самотијата може да се исполни со вредни сеќавања поживи од секоја реалност, немаше што да загубам. Стана кралица на моите соништа само заради тоа што ми се предаде целосно без ниедна сокриена мисла или збор, станав само зрнце песок кое внимателно го чуваше.
Сеуште сме во сонот без намера да се разбудиме во заспаната реалност каде љубовта е заменета со обврска која би можела да послужи како доказ пред некој заспан суд ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2009 во 23:05
Цела вечност ќе биде потребна да дознаам се’ за тебе, доволно да заборавам на себе и сите мисли да ти припаднат тебе.

јас си го најдов ова
Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2009 во 23:04
Imam nesto zmejovi da utepam i големо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2009 во 22:41
кога ќе има ново продолжение
Одри Хепберн
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2009 во 18:51
збунетост
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2009 во 17:05
Одри Хепберн
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2009 во 11:42
ѕвезда
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2009 во 11:40
dolgo me nemase, изненадување sto se sum propustila тага

ama se iznacitav sega среќа

goooolema големо%20гушкање
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2009 во 19:16
Цел свет ми е понуден, твојот свет, во него живеам, го додавам и мојот, тој сега е огромен со неограничени простори, но ние сме јавачи на мисли, секогаш сме близу,секогаш на иста мисла се ноѓаме...

колку си се најдов во ова...

Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2009 во 14:00
 големо%20гушкање  големо%20гушкање  големо%20гушкање
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2009 во 13:56
убаво...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2009 во 13:43
...иако си морска сирена, не ми е тешко да се носам со тебе. Иако знаеш да ме повлечеш во длабочините за кои не може ни да се раскажува, те изненадувам зошто знам дека воздухот не е неопходен, зошто знам дека ти си, ни ти не знаеше. Ти докажав дека се’ друго постои заради тебе, не беше тешко, видливо беше зошто сакав да видам. Еден поглед ми беше доволен и ниедна далечина не можеше да ја сокрие твојата длабочина. Ние сме едно и единствено, задоволни меѓу потонатите работи кои некогаш постоеле заради другите, а сега постоиме заради нас и не се сомневаме дека сме излезени од сенката на светот.
Покрај потоната Атлантида минуваме, како обично нешто ја гледаме, но изразите наши се менуваат кога ќе се погледнеме, четри пламена видливи во морските длабочини надалеку, на зборови човечки заборавивме, само сме тела и дела, повеќе и полесно се изразуваме.
Секоја наша клетка од љубов е допрена, овековечена на дното да гори, а кога на површина ќе излеземе ѕвездена патека нови длабочини ни‘ нуди. Те прегрнувам и имам повеќе од било кој свет што може да понуди.
Цел свет ми е понуден, твојот свет, во него живеам, го додавам и мојот, тој сега е огромен со неограничени простори, но ние сме јавачи на мисли, секогаш сме близу,секогаш на иста мисла се ноѓаме...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,343 секунди.