IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Дали лесно се заљубувате на чат
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали лесно се заљубувате на чат

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 15>
Автор
Порака Обратен редослед
emi$ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 150
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emi$ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 13:10
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

K'o prvo catot e bljutav po mene, k'o vtoro bi trebalo da go koristat samo tie sto seuste nemaat zavrseno osmo ili rabotat u MVR, zosto toa e atmosvera sto odgovara na  bas na tie godini i sposobnosti

e sea zbunet malku ke te kritikuvam zs taka velis samo tolkavi mislam osmodelenci zarem nie nemame pravo na zabava ete zemam moj primer jas rabotam vo net kafe aj kazi mi  sto da praam cel den збунетост pijam kafe sedam eeeeee ama se dosaduva  ne biva i sto si sednam pa si chatuvam i eteeeeeee ljubov na chat голема%20насмевка pozz zbunet големо%20гушкање
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 12:26
K'o prvo catot e bljutav po mene, k'o vtoro bi trebalo da go koristat samo tie sto seuste nemaat zavrseno osmo ili rabotat u MVR, zosto toa e atmosvera sto odgovara na  bas na tie godini i sposobnosti

Изменето од zbunet - 01.Септември.2007 во 12:27
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 05:07
vazi, ne im kazuvam... :)))
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 04:54
Originally posted by brmm brmm напиша:

Originally posted by sara333 sara333 напиша:

Originally posted by emi$ emi$ напиша:

luge skopsko i se e mozno so vi e na vas !!!! sekoj moze da se zaljubi pa kade i da e a toa deka sekoj laze na chat tocno no ima nekoi so zborat i vistina .jas tvrdam so fakt deka zaljubuvanje na chat e mozno трепкањетрепкањеголема%20насмевка imame tuka i zivi dokazi deka se zaljubile na chat љубовљубовљубов toa e za mojata ljubov od chat бакнежбакнеж

koja e, koja e?
Ti se sakas da znaes...голема%20насмевка

pssssst....nemoj da kazes na drugite
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 04:51
Originally posted by sara333 sara333 напиша:

luge skopsko i se e mozno so vi e na vas !!!! sekoj moze da se zaljubi pa kade i da e a toa deka sekoj laze na chat tocno no ima nekoi so zborat i vistina .jas tvrdam so fakt deka zaljubuvanje na chat e mozno трепкањетрепкањеголема%20насмевка imame tuka i zivi dokazi deka se zaljubile na chat љубовљубовљубов toa e za mojata ljubov od chat бакнежбакнеж

koja e, koja e?
Ti se sakas da znaes...голема%20насмевка
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 04:46

koja e, koja e?
Кон врв
emi$ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 150
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emi$ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2007 во 19:11
Кон врв
SPARKI Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Август.2007
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SPARKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 18:52
ZA KOGO GO PISUEV TEKSTOT:INTERNET-PRED VANILA,DA MI EBE GOSPOD MAJKLATA AKO ZNAM
SPR
Кон врв
Fifty Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2007
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Fifty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 17:57
Pa... teoretski e mozhno da se zaljubis preku chat samo sto toa trae max 2 dena голема%20насмевкаголема%20насмевка prvo : zboruvash so nekoj 3 saat i wow mislesh deka imash zaednicko so nego .... bfd :) polovina svet mozhe da ima zaednocko so tebe.. pa kje/ mu rechesh mozhe slika so zadolzhitelno pls na krajot :)) i wow 2 iznenaduvanje tipkata voopsto ne e takva kako sto ja zamisluvash, ti prakja sliki od glumica i sl :)) sto znaci ... zal;jubuvanje preku net e skoro nevoznozhno, osven vo isklucitelno retki situacii koga i dvajcata ste 100, 1 % iskreni плазење
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 17:42
mozno e idninata na vrskite tuka da lezi, koj sega vo kafici faka zenski/deckovci nema tolku moznost za razgovor kako na chat, na zurki samo se pijancat za toa odat ne da razgovarat da si najdat sroden sprema sebe i da otpocnat vrska
Кон врв
MaJuF4e Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaJuF4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 13:36
hehe jas 2 pati se imam zaljubeno preku 4at i so dvata odef.. p.s so toj so go zapoznaf poslednio uste i odam :))) i si go sakam pojke od se na svettot. i retki se vistina tie so ja kazvat vistinata :) ali jbg zavisi kakov ke go pogodis. prvio beshe vistina katastrofa nevidena .. t.e i uste e .. a so ovaj so odam  e zlati4ko mn e dobar љубов
I`m Not ALWAy RigHt but i NEveR WRONG..!!
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 13:15
zar e mozno na cat da se zaljubite?изненадување
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2007 во 21:00
Originally posted by FANCY FANCY напиша:

na chat si zapoznav eden mn dobar frend  abe epten epten ... i si se citavme okolu edna god se slusavme po tel i pred eden mesec mi izjavi ljubov.... i sega???

намигнувањенамигнувањенамигнувањенамигнувањенамигнување

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
FANCY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 148
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FANCY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 22:20
na chat si zapoznav eden mn dobar frend  abe epten epten ... i si se citavme okolu edna god se slusavme po tel i pred eden mesec mi izjavi ljubov.... i sega???
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,781 секунди.