![]() |
|
Што мислите за анален секс... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 22> |
Автор | ||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Не се согласувам дека машките кои практикуваат или мечтаат анален секс, треба да се сместат во геј популација... Да јас го имам вклучено во моите фантазии, но искрено не сум го практикувал до сега, што не значи доколку ми се укаже нема да ја искористам... Се разбира само да е со личност од спротивниот пол.
![]() |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
![]() Одвратно.Педерска работа |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
Анален секс, задоволство или табу тема
Изменето од bijonse1 - 06.Декември.2009 во 18:47 |
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
interesno ![]() ![]() |
||
![]() |
||
cyanide sweet ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 132 |
|
Mashkite sho sakaat analen seks, imaat GAY tendencii, a zenite so sakaat depilirani mazi imaat Lesby Tendencii... simple as that
![]() ![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
ништо...се уште..
![]() |
||
![]() |
||
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
|
abe vazno e da imate seks ne e vazno kade dali anal dali oral dali vaginalen vazno da se druzeme
![]() ![]() Изменето од paris25 - 18.Октомври.2009 во 13:38 |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Аналниот секс е специфична работа и за такво нешто треба договор меѓу партнерите.
Како и за секоја работа така и за ова доколку нема договор не би одела работата кон добро. Желбите на едниот партнер се едно а желбите на другиот друго,се додека не се најдат побарувањата на двајцата партнери на иста бранова должина нема да се слуша добра музика. Секој кој мисли дека сексот и неговите варијации се сведени на стави го и извадиго живее во заблуда. Меѓутоа неотуѓиво право е на секој поединец да се раководи по своите убедувања и да живее во своите заблуди. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
paaaaaaaaa ako saka libeto moe nema problem ama prvo ke ja udrime pravosmukalkata za da se iscisti malku otvorceto
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
AcaRank. ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 91 |
|
Neznam. Ama mislam deka e gadno. Crevata mi se krevat pri samata pomisla.
|
||
Toa shto ne se postigna vo 1966 da go npravime sega....
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Sto da mislam....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
![]() ![]() mene iskreno mi e bez vrska i samata pomisla...zosto koga se ima mesto za toa
![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
strasna rabota
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
па , како кога не обожаваш ? ..... кое е тоа задоволство
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |