IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Што мислите за анален секс...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што мислите за анален секс...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 22>
Автор
Порака Обратен редослед
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2009 во 19:13
Не се согласувам дека машките кои практикуваат или мечтаат анален секс, треба да се сместат во геј популација... Да јас го имам вклучено во моите фантазии, но искрено не сум го практикувал до сега, што не значи доколку ми се укаже нема да ја искористам... Се разбира само да е со личност од спротивниот пол. голема%20насмевка 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2009 во 18:54

Одвратно.Педерска работа
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2009 во 18:45
Анален секс, задоволство или табу тема
Многу жени тврдат дека со анален секс можат многу полесно да доживеат оргазам, додека пак самата помисла на анален секс кај многу луѓе предизвикува неудобно чувство.
Машките најчесто сакаат да го "испробаат" ова искуство, а потоа и често имаат неизмерна желба да го повторат истото. Сепак многу луѓе имаат предрасуди за аналниот секс, од тоа дека не е нормална работа, или дека тоа алудира на хомосексуалност, додека пак девојките најчесто се плашат од болки.
Доколку сепак сакате да го испробате ова искуство треба да внимавате на неколку работи:
Никогаш не се обидувате да имате анален секс на сила, тоа сигурно нема да биде пријатно чувство ни за девојката ниту пак за машкото. За да имате анален секс треба навистина да го сакаат тоа двата партнери и да бидат опуштени при самиот секс, бидејќи некогаш аналниот секс може да биде мошне болен.

Немојте да брзате при истото и секогаш користете презервативи и лубриканти. Со избрзување само можете да се повредите, а сигурно не го сакате истото доколку сакате да уживате во новото искуство.Секогаш внимавајте на преносливите болести и користете презервативи, додека пак за полесна пенетрација многу паметно е да користите лубрикант...................свиркање

Изменето од bijonse1 - 06.Декември.2009 во 18:47
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2009 во 18:01
Originally posted by cyanide sweet cyanide sweet напиша:

Mashkite sho sakaat analen seks, imaat GAY tendencii, a zenite so sakaat depilirani mazi imaat Lesby Tendencii...

simple as thatплазењегазење%20од%20смеење

interesno збунетост........i vistinito аплауз
Кон врв
cyanide sweet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2009
Поени: 132
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cyanide sweet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2009 во 14:33

Mashkite sho sakaat analen seks, imaat GAY tendencii, a zenite so sakaat depilirani mazi imaat Lesby Tendencii...

simple as thatплазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2009 во 14:12
ништо...се уште..трепкање
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2009 во 13:37
abe vazno e da  imate seks ne e vazno kade dali anal dali oral dali vaginalen vazno da se druzeme голема%20насмевкаголемо%20гушкање

Изменето од paris25 - 18.Октомври.2009 во 13:38
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2009 во 12:39
Аналниот секс е специфична работа и за такво нешто треба договор меѓу партнерите.
Како и за секоја работа така и за ова доколку нема договор не би одела работата кон добро.
Желбите на едниот партнер се едно а желбите на другиот друго,се додека не се најдат побарувањата на двајцата партнери на иста бранова должина нема да се слуша добра музика.

Секој кој мисли дека сексот и неговите варијации се сведени на стави го и извадиго живее во заблуда.

Меѓутоа неотуѓиво право е на секој поединец да се раководи по своите убедувања и да живее во своите заблуди.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2009 во 02:13
paaaaaaaaa ako saka libeto moe nema problem ama prvo ke ja udrime pravosmukalkata za da se iscisti malku otvorceto

Кон врв
AcaRank. Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2009
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AcaRank. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2009 во 17:20
Neznam. Ama mislam deka e gadno. Crevata mi se krevat pri samata pomisla.
Toa shto ne se postigna vo 1966 da go npravime sega....
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2009 во 15:49
Sto da mislam.... црвенеење Nemam probano тага
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2009 во 15:00
Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

Originally posted by Ивона02 Ивона02 напиша:

ne obozavam analen, no sum imala dva pati

па , како кога не обожаваш ?  ..... кое е тоа задоволство тага
sto i se mesas u intimata beплазењеплазење

mene iskreno mi e bez vrska i samata pomisla...zosto koga se ima mesto za toaголема%20насмевка segde li treba kaj sto ima "dupce"?!?!?!
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2009 во 14:57
strasna rabotaлутина
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2009 во 14:51
Originally posted by Ивона02 Ивона02 напиша:

ne obozavam analen, no sum imala dva pati

па , како кога не обожаваш ?  ..... кое е тоа задоволство тага
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,390 секунди.