![]() |
|
Штип како град |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 789 |
Автор | |
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobar... sekoja cest za pastrmajlijata... samo mnogu tesni ulicite bre.... |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
R-C-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
IMA MNOGU UBAVI STIPJANKI
|
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
stip e mojot roden grad i mnogu go sakam i momentalno mi nedostiga stipskata pastrmajlija.
![]() inako sto bi rekla za stip ??? hmmm, pa mal grad e, nema albanci (znaci nikogas u mojot zivot nemav moznost da slusnam kakov e albanskiot jazik se dodeka ne se zapisav na stul vo tetovo ), gradot e prilicno tivok, a preku vikend e epten razdvizeno, kako sto kaza hektor ima navistina mnogu ubavi devojki samo sto poveketo od niv odat so momcinja zaradi pari i mnogu razgoleni odat devojkite po kaficite, a za maskite ne se ubavi bas i mnogu sakaat da gi emitiraat skopjani, se pravat fraeri kolku sto jas imav zabelezano. epa edvaj cekam da si dojdam u stip i da se zapoznaam so Cvekence i Alekta ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
gradceto ne e losho , ama ne e ni tolku ekstra , devojkite se super restoto nemam komentar |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
katce ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Stip i ne e taka ubav grad,ima dosta dobri momci ama site se gadovi.
|
|
kaTCe
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Nenzam ne sum bil nikogas , bas sakam da go posetam
![]() |
|
![]() |
|
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Што мислите каков град е Штип?!?!?!
![]() |
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |