![]() |
|
Како да ја донесеш девојката најлесно до оргазам? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 21> |
Автор | |||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
e so ova se sloguvam!!!
|
|||
![]() |
|||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
||
mislis?
ipak, treba tockite da gi znaes, pa togas ke e dovolno samo da ja pipnes i ke ti gi odere usite..... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
||
shopping? je barav temata kaj sto se izjasniv sto mislam za shopping
![]() No bo pravo si kaj poveketo im e dovolno eden shopping ![]() No sepak nemate pojma ![]() |
|||
![]() |
|||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
||
mislam so shopping vo swarovski ke ti svrsi 10 puti po red
![]() Изменето од LouWeed - 22.Мај.2008 во 09:46 |
|||
![]() |
|||
||
pojma nemate od zeni... stram da vi e
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
bmw ili mercedes?
![]() |
|||
![]() |
|||
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
||
so kolichka
|
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
Znaes nekoj pop so ima dobra popadika..???
|
|||
![]() |
|||
Asterix ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
||
idi vo crkva ispovedaj mu se na popot a toj ke te odnese kaj popadikata i ke ti kaze kako da pravis ako uspees da ja dovedes do orgazam popadkata togas se vbrojuvas vo majstorite za donesuvanje na zenskite do orgazam |
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
Sakam i zenskoto da go dovedam do orgazam, sovrseno da bide, mozam li..??? slu4ajno izmeniv ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||
izmenuva?!!..mozebi zatoa shto saka ,se, da bide sovrsheno
![]() ![]() slu4ajno izmeniv ![]() ![]() ![]() Изменето од ZeZnAtA - 18.Мај.2008 во 18:01 |
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
![]() |
|||
||
Abe ti zensko mora da si...!!! Kako me naseti deka sum nesiguren koa e zenski orgazam u pitanje...!!! Ne se smej mene mi e do placenje......!!!!! Neznam covece kako zensko da se dovede do orgazam....????????? Ova sea postov ke go ostavam vaka, ama kaj da e ke go izmenam...!!! Eksperimentiram malku...!!! |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...mnogu mu ja mislish brate, "neznani", skoro sekoja poraka ti e izmeneta...dali ja toa nasetuvam golema nesigurnost vo donesuvanjeto na odluki od tipot kako da se dovede zenata do orgazam...?...hahahha
|
|||
![]() |
|||
||
Prvo do krevet,
pa vo krevet, pa posle ke mu ja mislam..!!! Изменето од којсумјас - 18.Мај.2008 во 14:42 |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |