|
Кумановци и нивниот темперамент |
Внеси реплика | страница <1 7891011 21> |
Автор | |||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А јас па мислев дека Битолчани имаат терсене карактер и темперамент
|
|||
EVIL-B
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2008 Локација: Norfolk Island Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne znam za temperament...ama znam deka nisto ne gi razbiram koga zboruvaat.
Tie luge zboruvaat nekoj jazik koj e 60% Makedonski,30% Srpski i 10 % Bugarski. Ako ako vazno e sto ste unikanti |
|||
Bill Collecta
|
|||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ко ти кажа ја, излажа ја те |
|||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e onoj treko e beograd gu ima adu ciganliju a kumanovo SREDOREK.a ima jos ednu slicnost beograd ima ZELENI VENAC a kumanovo ZELEN RID interesna rabota zar ne!!!!! Изменето од Josefina_m - 04.Јануари.2008 во 17:44 |
|||
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
slicnosti kumanovo i beograd dve gi znam trec'u sam gu zabravija a glasiv ovakoj:beograd ima dedinje kumanovo ima bedinje,beograd ima petlovo brdo kumanovo ima banevo trlo i koj gu znaz trec'u neka gu napise.
|
|||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...svi smo nasi...
|
|||
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ooo Жозефино па ти си била наша..добро јутро и на тебе,Среќна Нова
|
|||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobro jutro izgleda sam propustila mnogo od interesni rabote pa i ovj cas po kumanovski.ne e loso da se znae nesto vise.ubavo sto ste pocnale da ga pravite i sto da produzuete ponovo.malko ima pogolemi opaske od nekoj drug govor ali ne e strasno moze da se podnese.vazna e dobra volja da se nauci i primenue.gledan deka se trudite da ga naucite samo pazite od mnogo trudenje da ne zatrudnite.(ovoj bese mala sala)
|
|||
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не се сите исти, и таму е кој како си е скроен.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
лелеее
а онјпут се вози сас еднога таксисту, што некои од овија принципи ми ги наброја..плус ми опишува како гу тепаја женуму
да!! постоив овакви кумановци
..веќином од тија што останава су такви
RESPECT за "искуључаци"(исправите ме ако не е овој литературно напишано)
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од Tattoo Beauty - 24.Декември.2007 во 01:58 |
|||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
where is buceslatko?? |
|||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[QUOTE=Палестинец]Обеќавам дека ќе иду за Куманово.[/QUOTE
ama pazi svi ga videsva muabet samo ako ne dojdes |
|||
Read an cry!!!!!
|
|||
Внеси реплика | страница <1 7891011 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |