IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Градови во Македонија
  Активни теми Активни теми RSS - Кумановци и нивниот темперамент
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кумановци и нивниот темперамент

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 21>
Автор
Порака Обратен редослед
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 19:04
А јас па мислев дека Битолчани имаат терсене карактер и темперамент
Кон врв
EVIL-B Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2008
Локација: Norfolk Island
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EVIL-B Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 14:52
Ne znam za temperament...ama znam deka nisto ne gi razbiram koga zboruvaat.
Tie luge zboruvaat nekoj jazik koj e 60% Makedonski,30% Srpski i 10 % Bugarski.
Ako ako vazno e sto ste unikanti
Bill Collecta
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 23:38
Originally posted by buceslatko buceslatko напиша:

kako sto kavadarcanite i negotincite se poznati po vinoto i rakijata, prilepcanite po pivofestot, ohriganite po ezeroto, kumanovcite se poznati po losiot i nezgoden temperament....ste imale iskustvo so temperamenten kumanovec?

ко ти кажа ја, излажа ја те
Кон врв
Josefina_m Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Октомври.2007
Локација: United Kingdom
Поени: 608
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 17:41
Originally posted by hr.lucky hr.lucky напиша:

slicnosti kumanovo i beograd dve gi znam trec'u sam gu zabravija a glasiv ovakoj:beograd ima dedinje kumanovo ima bedinje,beograd ima petlovo brdo kumanovo ima banevo trlo i koj gu znaz trec'u neka gu napise.

e onoj treko e beograd gu ima adu ciganliju a kumanovo SREDOREK.a ima jos ednu slicnost beograd ima ZELENI VENAC a kumanovo ZELEN RID interesna rabota zar ne!!!!!

Изменето од Josefina_m - 04.Јануари.2008 во 17:44
zivej go zivotot najdobro sto znaes
Кон врв
hr.lucky Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Локација: Germany
Поени: 505
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hr.lucky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 14:12
slicnosti kumanovo i beograd dve gi znam trec'u sam gu zabravija a glasiv ovakoj:beograd ima dedinje kumanovo ima bedinje,beograd ima petlovo brdo kumanovo ima banevo trlo i koj gu znaz trec'u neka gu napise.
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 12:13
...svi smo nasi...
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 06:19
ooo Жозефино па ти си била наша..добро јутро и на тебе,Среќна Нованамигнување
Кон врв
Josefina_m Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Октомври.2007
Локација: United Kingdom
Поени: 608
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 06:00
dobro jutro izgleda sam propustila mnogo od interesni rabote pa i ovj cas po kumanovski.ne e loso da se znae nesto vise.ubavo sto ste pocnale da ga pravite i sto da produzuete ponovo.malko ima pogolemi opaske od nekoj drug govor ali ne e strasno moze da se podnese.vazna e dobra volja da se nauci i primenue.gledan deka se trudite da ga naucite samo pazite od mnogo trudenje da ne zatrudnite.(ovoj bese mala sala)намигнувањетрепкањеголема%20насмевка
zivej go zivotot najdobro sto znaes
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 23:33
Не се сите исти, и таму е кој како си е скроен.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 01:57
Originally posted by buceslatko buceslatko напиша:

Originally posted by SeXY SeXY напиша:

еј па ме интересира дали стварно важат овие правила
hahahhahaha
znam vide ga ovoj.....LOLLOLLOL
hahahah
mn dobro e...LOLLOLLOL
da e tj moj muz....ConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
hahahahahhaha

лелеее
а онјпут се вози сас еднога таксисту, што некои од овија принципи ми ги наброја..плус ми опишува како гу тепаја женумулутина
да!! постоив овакви кумановциизненадување
..веќином од тија што останава су таквиплазење
RESPECT за "искуључаци"(исправите ме ако не е овој литературно напишанонамигнување)
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2007 во 03:45
голема%20насмевка

Изменето од Tattoo Beauty - 24.Декември.2007 во 01:58
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2007 во 03:35
не%20вреден
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2007 во 03:21
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Originally posted by T-viki T-viki напиша:

Originally posted by SeXY SeXY напиша:

мала шала бре вајда не сте такви??

?

голема%20насмевка   голема%20насмевка  where is buceslatko??голема%20насмевкаголема%20насмевкаголемо%20гушкање
голема%20насмевка
Кон врв
buceslatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Поени: 602
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај buceslatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 01:38
[QUOTE=Палестинец]Обеќавам дека ќе иду за Куманово.[/QUOTE

ama pazi svi ga videsva muabet samo ako ne dojdesWink
LOLLOL
LOL
Read an cry!!!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.