|
Врска со сиромашен дечко/девојка? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 23> |
Автор | ||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
важно е да не е сиромашен во душата...ако е со сиромашна душа колку и да му е џебот дебел,страшно е.тогаш-бегај
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro e shto se ushte postojat takvi
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас познавам и успешно функционираат |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ги жалам богатите момци што мораат да се во врска со распуштени и од аздис збрлавени жени. Он не оди по дисконти да си најде некоја саглам девојка што мкне гајби за некој неписмен овчар што отворил дуќан што значи дека има трпение и безиз...пардон, мудрост да поднесе препреки и тежини. Колку згодни касиерки има, дури и мене ми иде да си грабнам некоја, ако не сум богат
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Andjelina, site bi izbrale ljubov, ama zborime za vrska megu luge koi se dosta razlicni vo dlabocinata na dzebot, iskreno ne poznavam takvi so se zaedno. ne poznavam maz koj zema 6000 da ima zena koja zema 26 000 plata. toa mi e poentata. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па што има врска бе дали девојката со која сум е богата или сиромашна,ова од моја страна гледано.
сега некој практикува да се на исто рамниште а некој не. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za zal , se pomalku ne ima ......... staromodni
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
парите нормално имаат важна улога во нашето секојдневие...но јас би избрала љубов,а парите ќе си дојдат сами
ја знаете рекламата на ХРТ-“доста о мом ауту,причајмо мало о мени“ е такви се денешните татини синови,полни со пари...а таков навистина не сакам во моја близина... игнорирајте ме,јас сум сепак старомодна мома |
||
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сум имала вакво искуство и траеше колку траеше и пукна на крај. Едноставно животните стилови драстично ни се разликуваа а и очекувањата за во иднина. Јас сум чист просек но од тогаш веќе никогаш не се спуштив под својот просек. И се придржував до она, барај нешто слично на себе или за нијанса подобро.
Секако низ времето вашиот или туѓиот финансиски континуиран успех ќе предизвика фрустрации кај партнерот и тоа силно ќе се одрази на врската. Кога тоа ќе се случи темелите на љубовта ќе се разнишаат. Љубовта е создадена од многу компоненти ми се чини, не постои само како форма за себе. |
||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zar vo nekoja vrska se vazni parite.Vo zivotot sum imala mnogu podemi ama i padovi ama sepak e dobro
za dzabe ne se reklo zivotot e trkalo sto se vrti postojano |
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nekoi lugje bez denar mozat da napravat magija od edna obicna sredba i saatite da letnat kako sekunda...nekoi mozat cela vecer da te setaat i da ti kupuvaat SE sto ke vidis,kako kompenzacija za nedostigot od spontanost,znaenje,imaginacija...i koga ne bi gi imale tie pari najverojatno bi bile najdosadnite i najneinteresni lugje na svetot...a parite ne se vecni,denes gi imas,utre mozebi ne...
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da, vo crtan, realnosta e malku poinakva. malku se onie luge so bi zidrzale taka, vsusnost ne znam ni dali gi ima... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ha ...... kosta del sol ili ibizza
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i zgora na se , BUDALIOT saka da vovede danok za nemazeni / nezeneti
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |