IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Кое е најмоќното оружје на жените
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кое е најмоќното оружје на жените

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 39>
Автор
Порака Обратен редослед
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 16:00
 големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање бакнежбакнежбакнеж do Pagane
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 15:57
ете тоа...честна приказна...Браво Блу!!!големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 15:50
Originally posted by Marko Polo 1 Marko Polo 1 напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

stavete uste po edno desetina godini na konto, pa kje pravite muabet posle...
hm za 10 god ke iam 31...mislis deka nesto ke mi fali? плазење

Ne, uste povekje kje imas. Iskustvo i razbiranje. Mislev pozitivno.
Vo ljubov nema dokazuvanje. Samo pokazuvanje.
sonce za ljubov ne ni se osuduvam sega da zboram. nitu pak da se pravam pametna. na 21 godina veruvaj deka ne me ni interesira ...a ke bidam realna i ke kazam i deka-ne znam sto e prava ljubov.  da. za 10 god ke imam poveke iskustvo od sega....se nadevam deka ke bide pozitivno големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 15:49
bounty големо%20гушкање
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 15:49

Ne, uste povekje kje imas. Iskustvo i razbiranje. Mislev pozitivno.
Vo ljubov nema dokazuvanje. Samo pokazuvanje.
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 15:48
Ова изгледа по втор пат го пишувам, ама ај.

Да имаш вагина и сопствено мислење...е навистина јака комбинација!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 15:47

Кон врв
riki1899 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај riki1899 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 15:45

среќасреќасреќасреќасреќасреќасреќасреќасреќа tokmu za ova zborev. среќасреќасреќасреќасреќасреќасреќа poubav dokaz NE POSTOI. pozdrav
bas taka,se vide se pokaza kolku si dama ,rece deka ke se povleces i gledam se povlece,navistina dobar dokaz...i te molam veke ostavi me na mira i ne me provociraj so postovi i sl.
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 15:45
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 15:38
 среќасреќасреќасреќасреќасреќасреќасреќасреќа tokmu za ova zborev. среќасреќасреќасреќасреќасреќасреќа poubav dokaz NE POSTOI. pozdrav
Кон врв
riki1899 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај riki1899 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 15:37

interesno e koga mazot pati po zena. tolku od mojot moabet ..ke ispadnam prava dama i ke se povlecam задоволство
hehehehheee pati po zena be,koj pati,i po koja zena?da ne e obratno slucajno? kako sto rekov fatena vo sopstvenata mreza,svatila ona sega ili pokasno toa e toa.
i ubavo sto se povlekuvas,jas ne spomnav nikogo vo mojot post,ti indirektno me spomna mene(t.e.mojot post),isprovocira i toa e toa..sega se povlece i toa e toa...
ako nema i panatmu provokacii od tvoja strana,se ke e ok...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 15:31
interesno e koga mazot pati po zena. tolku od mojot moabet ..ke ispadnam prava dama i ke se povlecam задоволство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 15:22

Originally posted by pagane pagane напиша:

Блу ...требаше да се зауставиш на наj првиот си пост...ги пали дека делуваш ладно и индиферентно...но и повеке треба да се разгори пламенот...но се разбира...за коj како...голема%20насмевка

Mila jas toa celo vreme go tvrdam.
Toa gi vlecelo sekogas плазење
I ko ke im se butnes pod koza AKO NE SE DOVOLNO JAKI FRAERI ima ko kucenca da civkat pored tebe a ti ke gi shutnes.
DOKOLKU ako e JAK FRAER nema da se zacapavo tebe samo ke proba MAKSIMALNO da te iskoristi za UBAVI RABOTI љубов
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 15:21
Originally posted by pagane pagane напиша:

Блу ...требаше да се зауставиш на наj првиот си пост...ги пали дека делуваш ладно и индиферентно...но и повеке треба да се разгори пламенот...но се разбира...за коj како...голема%20насмевка

Mila jas toa celo vreme go tvrdam.
Toa gi vlecelo sekogas плазење
I ko ke im se butnes pod koza AKO NE SE DOVOLNO JAKI FRAERI ima ko kucenca da civkat pored tebe a ti ke gi shutnes.
DOKOLKU ako e JAK FRAER nema da se zacapavo tebe samo ke proba MAKSIMALNO da te iskoristi za UBAVI RABOTI љубов
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 39>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 3,720 секунди.