![]() |
|
Последна книга што ја купив... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 21> |
Автор | |
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Последно си ги купив „Психологијата и религијата“ од Јунг и „Продавница на тајни“ од Дино Буцати, а дечко ми ми ја подари „Колекционер“ од Џон Фаулс. ![]() Ја препорачувам на секого што сака да прочита за:
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Индиго Бомбај
поклон ![]() |
|
![]() |
|
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
PROKOLNATA ZEMJA OD MIRON DINKOV
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Девојката со бисерна обетка од Трејси Шевалие
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
The magic of sex - epten dobra kniga koja objasnuva raznite potrebi i razliki vo gledki na sex megu mazi i zeni , moshne interesna e...
|
|
![]() |
|
biljana.madrid ![]() Сениор ![]() ![]() Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
¨The Eight¨ - Katherine Neville
Knigava mi ja preporachaa kako mnogu dobra pa ovde ne sakav da se pofalam tuka i jas da vi ja preporacham... Tamu nekoj rodnina neka vi ja donesi inaku od pozadina pisuva deka e 7.99 Usa$ i Canada$ 10.99
Spored spisanieto ¨People¨ : ¨Kako nekoj alhemichar Neville vo svojata kniga ja mesa modernata romantika so istoriska fantazija i srednovekovna misterija.... ¨
Spored Matthew Pearl, avtorot na Klubot Dante ( ¨ The Dante Club¨ - uste edna dobra kniga) ¨Chitatelite koi ostanaa vooduseveni od Knigata ¨Kodot Da Vinchi¨ ke uzivaat vo otkrivanjeto na mnogubrojnite tajni vo ¨the eight¨
|
|
Прилепчанка
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Последната книга " Вештерката од Портобело"
...хммм...да, и jа прочитав. |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
и за мене, ама го нема овде. |
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Rječnik Hrvatskoga Jezika - во издние на Školska Knjiga, Zagreb.
За мене многу вреден и важен речник! Изменето од Majkl - 26.Октомври.2008 во 11:20 |
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Во прво лице,разговори со Путин!
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Снег-Орхан Памук
Интересен почеток |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
последно што сама си купив е Девојката со портокали,ама потоа ми подарија уште многу,партнерот за матура на пример ми купи 5 книги
![]() 1. Мирисот на твојот здив - Мелиса П. 2. Водење љубов 3. Оргазмички писма 4. Анастазија 5. Кога во Скопје ги беа измислиле чадорите |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Ах, совршена е... ![]() |
|
![]() |
|
"Slavejot i rozata i drugi prikazni"Oskar Vajld
samo uste ne sum ja cepnal ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |