![]() |
|
Дали сте осетиле вистинска љубов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011> |
Автор | |
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kaj si be ti |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
beatrice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 746 |
A sto podrazbirate pod VISTINSKA ljubov? Posto li poinakva? |
|
life is not a dress rehearsal
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Fala mu na boga DA !
I sega znam sto sakam i sto mi treba! |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Super e cuvstvoto i da te sakaat i da sakas.
Ne mozam da veruvam deka ima nekoj sto ne uzival vo ljubov, osobeno ako e "vistinska"!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
simeonco ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
dali ste osetile vistinska ljubov i kakvo jecustvoto
Изменето од simeonco - 18.Јули.2006 во 13:02 |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
nemoj da prepisuvate od drugi postovi , sramota e
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
да сум осетил, но тоа не значи дека ако љубовта е вистинска, дека и не е можно да заврши, тоа е многу грешно толкувано...
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
sekoj po nesto custvuva
dali se zboruva za vistinska ili navidum vistinska sekogas pocetok e za custvuvanje pa i krajot a za sredina da nezboram |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Љубовта, хм... во секој случај сепак е убаво нешто за кое вреди да се живее, и таа не исчезнува кога еднаш ќе се почуствува |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
c c c... ![]() Изменето од Corporal^^ - 17.Јули.2006 во 12:24 |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
YODA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Уште не ама надежта последна умира
![]() |
|
и то...
|
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Da
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Да, сум осетила вистинска љубов,и уште ја чувствувам а се надевам дека така и ќе остане.
![]() |
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
abe ne znam vervaj me ne znam kako da se postedvam koga sakam, sakam bez razlika na okolnostite, takov si sum, a inace jas za srekata nekako... aj cim sum cekal do sega ke cekam i uste ama do koga pak ke prasam, oti izlgeda gledam mnogu dobar i ne cini da se prajs
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |