|
собирање на поговорки |
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не се жали заради снегот на соседовиот покрив додека не си го исчистиш пред својот праг
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj na drug dupka kopa-samiot vo nea paga
|
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сепак се врти
|
|
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako se ti odi od raka ne se raduvaj previse
brzo kje mine Изменето од mikus |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ни самиот бог, не му суди на човекот пред смртта
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Големиот човек ја покажува својата големина со начинот како постапува со малите луѓе.
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Место осудување,применувајте разбирање.
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ганди: Ако сакате да ги запознаете културата и моралот на неокј народ, посетете ги неговите затвори. |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
polovina jabolko ne e isto kako i celo jabolko
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hanibal ante portas
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lupus in fabula
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
res, non verba
|
|
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
por gustas not diskutamus
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
per aspera ad astra |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |